Quantcast

http://picasion.com/

Για 3η συνεχόμενη χρονιά προπονητής του Φιλίππου ο Τσικίνας

Η Διοικούσα Επιτροπή του Γυναικείου τμήματος με χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή της Γυναικείας ομάδας Γιώργο Τσικίνα για 3η συνεχόμενη χρονιά. Η επιτυχημένη πορεία της ομάδας την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε, η επίτευξη των στόχων που
τέθηκαν (4η θέση στο Πρωτάθλημα καθώς και πρόκριση στο Final 4 του Κυπέλλου μετά από 18 χρόνια) η ταύτιση απόψεων και φιλοσοφίας μεταξύ διοικούσας επιτροπής και προπονητή συντέλεσαν στην ανανέωση της συνεργασίας.

Μεγαλύτερη επιτυχία όμως αποτελεί η δημιουργία της νεανικής ανταγωνιστικής ομάδας με αθλήτριες κυρίως από τη Βέροια τις οποίες ο προπονητής μας ενέπνευσε και καθοδήγησε σε καθημερινή βάση τα δυο προηγούμενα χρόνια, καλλιεργώντας ένα κλίμα υγείας, ηρεμίας και εμπιστοσύνης κάτω από το οποίο οι αθλήτριες μας δούλευαν απρόσκοπτα προσηλωμένες στο έργο τους.

Πιστοί στο πλάνο που σχεδιάστηκε πριν δυο χρόνια όταν και ανέλαβε τα ηνία της ομάδας μας, του εμπιστευόμαστε με χαρά για 3η συνεχόμενη χρονιά την γυναικεία ομάδα ώστε ο Φίλιππος Βέροιας να εδραιώσει την παρουσία του στην Α1 Γυναικών διατηρώντας το ίδιο ανταγωνιστικό προφίλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ