Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τι είπε από τη Βέροια ο Κρομμύδας για τον Καραμίχο;

Στη Βέροια βρέθηκε χθες ο συγγραφέας και ηθοποιός Κώστας Κρομμύδας, με αφορμή την παρουσίαση του τελευταίου του μυθιστορήματος «Μυρωδιά από σανίδι». Κατά τη συνομιλία του με το κοινό, η κουβέντα έφτασε και στη σειρά «The Durrells» που προβάλλεται στη βρετανική
τηλεόραση και στην Ελλάδα σε συνδρομητικό κανάλι και που συμμετείχε ο Κώστας Κρομμύδας για μια σεζόν. Στη σειρά που γυρίστηκε και στην Κέρκυρα, πρωταγωνιστούν και Έλληνες ηθοποιοί, μεταξύ αυτών και ο πολύ καλός του φίλος και βεροιώτης Γιώργος Καραμίχος. 
Αναφερόμενος στον Γιώργο Καραμίχο, το κοινό ενθουσιάστηκε και τον ενημέρωσε πως είναι από τη Βέροια. Κάτι που φυσικά ήδη γνώριζε και με πολύ χιούμορ είπε, «Το ξέρω, τον έχω ειδοποιήσει! Που είναι η μάνα του; Δεν ήρθε!», ξεσπώντας όλοι σε γέλια. Φυσικά οι καλά ενημερωμένες βεροιώτισσες έσπευσαν να τον πληροφορήσουν πως αυτό το διάστημα είναι στη Νίσυρο, στο σπίτι που διατηρεί εκεί. «Ναι, ξέρω, του είπα, καλά εγώ θα είμαι στη Βέροια και εσύ στη Νίσυρο; Είπε όμως ότι θα στείλει κόσμο. Έστειλε κανέναν; Ποιοι είναι εδώ από τον Καραμίχο;», ρώτησε αστειευόμενος, είπε πως θα του στείλει selfie για να ζηλέψει, ενώ δεν παρέλειψε να πει δυο λόγια για το δικό μας παιδί και καλό του φίλο.
«Εξαιρετικός ηθοποιός και εξαιρετικό παιδί. Ο ρόλος που υποδύεται στη σειρά είναι πολύ ιδιαίτερος, ενός φυσιοδίφη που μπαίνει σιγά σιγά στο ρόλο του γιατρού. Πραγματικά, ο Γιώργος αυτή τη στιγμή κάνει διεθνή καριέρα με αυτή τη σειρά. Μόνο το τελευταίο επεισόδιο το είδαν 8.000.000 τηλεθεατές! Και δε σας κρύβω, πως επειδή ο Γιώργος τους ξέρει όλους εκεί, του ζήτησα να τους "πιάσει" μήπως και με βάλουν να ξαναπαίξω, καθώς η εμπειρία ήταν ανεπανάληπτη». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ