Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σε λένε Κώστα, Κωνσταντίνα ή Ελένη; Αυτό το καλύτερο κέρασμα για τη γιορτή σου!

2331093390 - 6973747334
Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης τη Δευτέρα, μια μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας και την τιμητική τους θα έχουν ο Κώστας, η Κωνσταντίνα και η Ελένη... που είναι ουκ ολίγοι! Αν γιορτάζεις λοιπόν και θέλεις να κεράσεις τους συναδέλφους στου στη δουλειά ή τους καλεσμένους σου στο σπίτι, οικονομικά και κυρίως πεντανόστιμα, τότε πάρε τώρα τηλέφωνο στα 2331093390 - 6973747334. Κάνε την παραγγελία σου και οι χωριάτικες πίτες «Γεωργιάδης» της αρεσκείας σου θα είναι τη Δευτέρα έτοιμες ψημένες και στο χώρο που επιθυμείτε και μόνο από 10€!
Με τυρί, σπανάκι, πράσο ή και ανάμεικτες, με κότα, κιμά ή με ζαμπόν και κασέρι, με κρέμα και μπόλικη άχνη αλλά και νηστίσιμες με μανιτάρι, κρεμμύδι, πατάτα, όποια και αν επιλέξετε, το κέρασμα θα γίνει ανάρπαστο!
Οι παραδοσιακές χωριάτικες πίτες «Γεωργιάδης» διατίθενται και άψητες, κατεψυγμένες, για να τις ψήσετε εσείς όποτε επιθυμείτε. 
Θέλετε να ετοιμάσετε μόνοι σας πίτες ή γλυκά για να κεράσετε; Οι «Αφοί Γεωργιάδη» από το 1937 ανοίγουν το παραδοσιακό μικρασιάτικο φύλλο και είναι κοντά σας και με φύλλο μπακλαβά - κανταίφι - σφολιάτα - σφολιατάκια - φύλλο χωριάτικο για πίτες - χωριάτικη ζύμη για πίτες - ατομικές πίτες -μπουκίτσες, πίτσες.  

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΜΑΣ:

1) ΨΗΜΕΝΕΣ:
α) Τυρί, Σπανάκι - Τυρί, Πράσο - Τυρί: 10 ΕΥΡΩ
β) Νηστίσιμες: Σπανάκι, Πράσο, Μανιτάρι, Κρεμμύδι, Κρέμα, Πατάτα: 10 ΕΥΡΟ
γ) Κότα, Κιμά, Ζαμπόν - Κασέρι: 12 ΕΥΡΩ

2) ΑΨΗΤΕΣ: κατά 1 ευρώ λιγότερο

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ:
2331093390 - 6973747334

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ