Quantcast

http://picasion.com/

Παράπονα κατοίκων στην Πιερίων: «Γεμίσαμε αδέσποτα, κάντε κάτι!»

«Φοβόμαστε! Τα παιδιά μας δεν μπορούν να βγούνε να παίξουν»
Έκκληση για να δημοσιοποιηθεί το πρόβλημα με τα συμπαθή κατά τ' άλλα τετράποδα στην περιοχή της Πιερίων μας έκαναν οι κάτοικοι της περιοχής. Περιμετρικά της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας και στα
γύρω στενά υπάρχουν πολλά σκυλιά που έχουν ιδιαίτερα επιθετικές τάσεις. Όπως χαρακτηριστικά μας ανέφεραν, υπάρχει μεγάλος φόβος και εγκυμονούν κίνδυνοι κυρίως για τα μικρά παιδιά που παίζουν στα πάρκα και στις παιδικές χαρές. Η παραπάνω φωτογραφία είναι σημερινή και απεικονίζει τα αδέσποτα μέσα στο πάρκο απέναντι ακριβώς από την Αστυνομία. Ο Δήμος και οι αρμόδιες υπηρεσίες θα πρέπει άμεσα να κινητοποιηθούν και να λύσουν το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι πολίτες.

12 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. Mόνο ποὺ συγκρίνεις ἀνθρώπους μὲ τὰ ἄλογα κτήνη, δὲν μπορῶ ν' ἀπαντήσω._

      Διαγραφή
    3. Το προβλημα το δημιουργουν οι αναισθητοι που περνουν κουταβια για δυο εβδομαδες λες και ειναι παιχνιδια και μετα τα πετανε στο δρομο. Μονο απο τα λογια σας φαινεται τι "ανθρωπος" ειστε. Βλαβεροι και αχρηστοι ειναι ολοι οσοι τα πεταξαν στο δρομο, τα χτυπησαν αλυπητα γιατι περασαν μπροστα απο το σπιτι τους, αυτοι που βαζουν φολες με σκοπο να τους επιφερουν το χειροτερο θανατο. Ολοι αυτοι ειναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ και οσοι τους καλυπτουν και τους υποστηριζουν ειναι ΣΥΝΕΡΓΟΙ σε δολοφονιες-ποινικα διοκομενες πραξεις. Επιπλεον οι φολες μπορουν να σκοτωσουν και ανθρωπους με αμεσο κινδυνο να εχουν μικρα παιδια που παιζοντας μπορει να βαλουν οτιδηποτε στο στομα. Οσοι "ανθρωποι" λοιπον λενε οτι με τις φολες καθαριζει ο τοπος ας σκεφτουν οτι μπορει μαζι με αυτον να καθατιστουν και τα παιδια τους. Με τη λογικη αυτων των ανθρωπων πρεπει να σκωτονουμε απο ασητια ή απο δηλητηρια και ξυλο τους αστεγους, τους ζητιανους αλλα οι πραγματικοι επικινδυνοι εγκληματιες που ειναι αναμεσα μας να επιβραβευονται κιολας. Αν εσεις εισασταν αστεγος και το παιδι σας πεινουσε δεν θα ηταν ωραιο να περασει καποιος με απεχθεια απο διπλα του λεγοντας "αφηστε το να πεθανει το βρομιαρικο ποιος ξερει τι αρωστιες μπορει να εχει αυτο τωρα". Δεν εναντιωνομαι στους ανθρωπους που τα φοβουνται λογω φοβιας αλλα σε οσους τα θεωρουν παρασητα που πρεπει να εξαφανηστουν με καθε τροπο. Γιατι καποιος που δεν δισταζει να βασανισει μεχρι θανατου ενα ανυπερασπιστο πλασμα σκεφτητε τι θα μπορουσε να κανει σε ενα παιδακι που τον εκνεβρισε. Αυτοι ειναι οι επικινδυνοι και οχι τα παρατημενα σκυλια!

      Διαγραφή
    4. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΕΤΟΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ,ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ,ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΓΡΙΕΥΟΥΝ.ΑΣ ΤΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ,ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΠΑΡΚΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΤΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΣΦΑΛΕΣ ΜΕΡΟΣ ΕΚΤΟΣ ΚΑΤΟΙΚΗΣΗΜΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ.ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΘΑΝΑΤΩΣΕΙ.ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ-ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΑ ΖΩΑ ΠΑΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ.ΒΛΕΠΕ ΠΑΡΚΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΙΑΤΣΑ ΤΑΞΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΤΩΝ ΤΑΞΙ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΣΚΥΛΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ(ΑΔΕΣΠΟΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ) ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟ ΕΔΕΣΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙ ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ.ΤΕΛΟΣ Η ΦΑΣΑΡΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΖΩΑ.ΞΑΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ,ΤΟ ΞΑΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΞΟΥΝ.

      Διαγραφή
    5. Εργάζεσαι στην δημόσια εκπαίδευση κύριε Χατζηνικολάου?

      Διαγραφή
    6. Δεν αξιζει καν να σας απαντησω. Το γιατι φαινεται απο τις αποψεις σας!

      Διαγραφή
  2. Εφαρμογη του νόμου.Τα επιθετικά σκυλιά είναι επικινδυνα και πρέπει να συλλέγονται απο τον Δήμο και να τους γίνεται ευθανασία. Για τα υπόλοιπα αν είναι αδέσποτα να άποψη μου είναι να συλλέγονται, να κρατούνται για υιοθεσία ένα εύλογο χρονικό διάστημα π.χ.ενός ετους και μετά δυστυχώς να υπόκεινται σε ευθανασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΣ ΤΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝΕ ΑΡΧΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣ ΤΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΦΙΛΟΖΩΟΙ ΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΛΛΟΙ ΦΙΛΟΖΩΟΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΖΩΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ. ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΖΩΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΕΝΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΕΛΙΩΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΝΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΥΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ. ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΕ ΤΟΥΣ 'ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ' ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΖΩΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΕΙΕΣ ΣΑΣ!

      Διαγραφή
  4. Ο ΔΗΜΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΣΤΗΡΟΤΕΡΟΙ ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΖΩΑ,ΠΑΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙΣ ΖΩΟ ΤΗΝ "ΕΒΑΨΕΣ"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ