Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κληρώθηκαν τα δώρα από τον Εμπορικό Σύλλογο

Το μεσημέρι της Τετάρτης 23/5 πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο η κλήρωση για τα 6 δώρα που διεκδικούσαν οι καταναλωτές που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Εμπορικού Συλλόγου, στηρίζοντας την αγορά της Βέροιας κάνοντας τα ψώνια τους από τις 22 Μαρτίου που διοργανώθηκε η Λευκή Νύχτα μέχρι και το Μεγάλο Σάββατο. Στην κλήρωση παρόντες ήταν η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας Αθηνά Πλιάτσικα - Τσιρπουρίδου, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο αντιδήμαρχος Τουρισμού και ένας από τους δωροθέτες, Βασίλης Λυκοστράτης, ο γραμματέας του Συλλόγου Άκης Ιωαννίδης και ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Κούτρας, που βοήθησαν στην κλήρωση.
Όπως ανέφερε η κ. Τσιπουρίδου, «Η διαδικασία ξεκίνησε τη Λευκή Νύχτα αλλά λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν εκείνη την ημέρα, δεν ολοκληρώθηκε και αποφασίστηκε να παραταθεί μέχρι τη Μεγάλη Εβδομάδα. Συνολικά όλο αυτό το διάστημα, μαζεύτηκαν 3000 συμμετοχές», είπε ευχαριστώντας το δήμο Βέροιας για τη στήριξη, ανανεώνοντας το ραντεβού για την επόμενη Λευκή Νύχτα στην αγορά της Βέροιας που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Αυγούστου. 
Από την κληρωτίδα αναδείχθηκαν 6 λαχνοί με τις επωνυμίες των καταστημάτων από όπου προέρχονταν οι τυχεροί πελάτες και στη συνέχεια η εκπρόσωπος επικοινωνίας του Συλλόγου επικοινώνησε μαζί τους για να τους ενημερώσει για τα δώρα που κέρδισαν. Δείτε φωτογραφίες από την κλήρωση και τα τυχερά καταστήματα: 
















1. Τριήμερο ταξίδι για δυο άτομα στο εξωτερικό, Σόφια -Φιλιπούπολη, προσφορά του τουριστικού γραφείου Vergina Travel Εμμανουλίδου Αναστασία κ Γλυκερία. (Παγούρα Διονυσία)
2. Ημερήσια εκδρομή για ένα άτομο, προσφορά του τουριστικού γραφείου Αλατσίδου Έλενα. (Κουγιουμτζίδης)
3. Μια διανυκτέρευση για δυο άτομα στο Ξενοδοχείο Όλγανος, προσφορά του Βασίλη Λυκοστράτη, η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει για τρεις μήνες, εκτός Σαββάτου. (M.O.Y.)
4. Μια δικτυακή Κάμερα ασφαλείας, προσφορά Τσιφλίδης security. (Ντόκα Κωνσταντίνα - Ενδύματα)
5. Μια τηλεόραση και ένα αρνί από τον Εμπορικό Σύλλογο Βέροιας. (Ντόκα Κωνσταντίνα - Ενδύματα / Παζαΐτης υποδήματα) 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ