Quantcast

http://picasion.com/

«Καρφώνει» τον Ουρσουζίδη ο Σοφιανίδης

«Ήταν πολύ πειστικά τα επιχειρήματά τους, ή η καρέκλα;»
Το νομοσχέδιο για την αναδοχή στα ομόφυλα ζευγάρια αποτέλεσε το επίμαχο θέμα των ημερών. Όπως είναι λογικό, η συζήτηση έφτασε και στη Βέροια με τις πολιτικές αντιπαραθέσεις να είναι πάρα πολλές. Με αφορμή
εκδήλωση Αποστράτων στην «Εληά» και τις ομιλίες που πραγματοποιήθηκαν, ο Γιώργος Σοφιανίδης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook έκανε το δικό του καυστικό σχόλιο. Ο Αντιδήμαρχος της Βέροιας και στενός συνεργάτης του Κώστα Βοργιαζίδη, απευθύνεται στον κυβερνητικό Βουλευτή Γιώργο Ουρσουζίδη. Μάλιστα, τον ρωτάει ευθέως αν ήταν πολύ πειστικά τα επιχειρήματα που του είπαν για να αλλάξει τελικά απόφαση ή όλα έγιναν για την καρέκλα. Διαβάστε αναλυτικά το σχόλιό του:

«Την Κυριακή εκπροσώπησα τον Δήμαρχο της Βέροιας σε μια εκδήλωση των Απόστρατων Αξιωματικών της Αστυνομίας. Παρόντες ήταν και δύο βουλευτές. Στην τοποθέτηση του ο 1ος τοποθετήθηκε ενάντια στην υιοθεσία και αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια. Ο 2ος (κυβερνητικός) είπε ότι δεν είναι απαίτηση της Ε.Ε. η υιοθεσία ή η αναδοχή. Είμαι αντίθετος αλλά θα ακούσω και τα επιχειρήματα της άλλης πλευράς. Τελικά ρε φίλε ήταν πολύ πειστικά τα επιχειρήματα τους ή η καρέκλα; Αυτοί είμαστε, τέτοιοι πολιτικοί μας αξίζουν. Αντί να αλλάξουμε εμείς, αλλάζουμε κυβερνήσεις»!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ