Quantcast

http://picasion.com/

Η αυλή του «Παλιό Ποδήλατο» ανανεώθηκε - Βάπτιση και γάμος σε ένα ονειρεμένο περιβάλλον!

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6975634866 - Καινούριο μενού - προσιτές τιμές! Σχεδιάζετε την καλοκαιρινή βάπτιση του παιδιού σας; Ονειρεύεστε ένα σκηνικό εξωτερικό, μια προσεγμένη και κουκλίστικη αυλή, με άνετο χώρο, κομψή διακόσμηση, άριστη εξυπηρέτηση και φυσικά προσιτές τιμές! Δείτε
τη νέα πρόταση που έχει να σας κάνει το «Παλιό Ποδήλατο» στη Ραχιά και σίγουρα θα βρείτε αυτό που ονειρεύεστε και θα καλύψετε κάθε σας απαίτηση!

Με νέο, ανανεωμένο εξωτερικό χώρο και καινούριο μενού!

Η πανέμορφη αυλή του «Παλιό Ποδήλατο» ανανεώθηκε, έβαλε στο σκηνικό της όμορφες καλοκαιρινές πινελιές και είναι έτοιμη να φιλοξενήσει τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής σας, με υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και τις πιο προσιτές τιμές. Μια πανέμορφη αυλή με πράσινο, πέτρα και ξύλο, που μπορεί να φιλοξενήσει άνετα έως και 200 άτομα. 
Και επειδή μια δεξίωση σε εξωτερικό χώρο, προκαλεί ένα άγχος για την εξέλιξη του καιρού, το «Παλιό Ποδήλατο», πέρα από εσωτερική σάλα, διαθέτει και την επιλογή του σκεπαστού εξωτερικού χώρου, έτσι ώστε οι καλεσμένοι σας, σε περίπτωση βροχής, να είναι προστατευμένοι και να συνεχίσουν τη διασκέδασή τους. Διαθέτει επίσης και ειδικά διαμορφωμένο χώρο για την απασχόληση των μικρών παιδιών, έτσι ώστε μικροί μεγάλοι να περάσουν όμορφα και ξέγνοιαστα.

Κλείστε τώρα τη βάπτιση, το γάμο σας και οποιαδήποτε κοινωνική σας εκδήλωση και αφήστε τις πιο όμορφες εικόνες στους καλεσμένους σας. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6975634866

Δείτε φωτογραφίες:












ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ