Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Hondos Center»: Δώρα για τον Κωνσταντίνο και την Ελένη έως -40%

Για λίγες μέρες... Επώνυμα καλλυντικά με έκπτωση έως 40%!!! 
Ευχηθείτε χρόνια πολλά στον Κωνσταντίνο, την Κωνσταντίνα και την Ελένη, κάνοντάς του δώρο επώνυμα καλλυντικά με έκπτωση έως και 40%. Αρώματα Estee Lauder, Clinique, Gucci, Tom Ford, Paco Rabanne, Prada,
D&G, CK, Burberry κ.α.
30% σε Αρώματα Chanel, Dior, Narciso Rodriguez, Alaia, Zadig&Voltaire, κ.α. Επώνυμα μαγιό, είδη θαλάσσης, τσάντες & αξεσουάρ με έκπτωση έως 25% …για λίγες ημέρες!

Και μην ξεχνάτε...
Έως 31 Μαΐου βρείτε το μαγιό που σας ταιριάζει και αποκτήστε το 20% φθηνότερα με την Hondos Center Card στις μάρκες με την ειδική σήμανση. Με κάθε αγορά θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε 1 από τα 433 μοναδικά Pink Boxes* της Nivea, με υπέροχα προϊόντα περιποίησης για λαμπερές εμφανίσεις στην παραλία!
*Το κάθε Νivea Pink Box περιλαμβάνει: Nivea Creme 150ml, Nivea Αποσμητικό σώματος protect&care roll on 25ml, Nivea Αφρόλουτρο Creme care 250ml, Nivea Μάσκα περιποίησης με Μέλι 2*7,5ml.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ