Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Γκίμας: «Είχαμε ισχυρό κίνητρο για τη νίκη»

Μετά το τέλος του αγώνα μεταξύ του Φιλίππου Βέροιας και του Φαίακα Κέρκυρας και τη μεγάλη νίκη της βεροιώτικης ομάδας με 71-55, κατακτώντας έτσι εκτός από την άνοδο και το Πρωτάθλημα, οι προπονητές των δυο ομάδων, Δημήτρης Γκίμας και Παναγιώτης Κοντογιάννης προχώρησαν στις καθιερωμένες δηλώσεις. Αναλυτικά τα όσα είπαν:


Παναγιώτης Κοντογιάννης: «Η καλύτερη ομάδα κέρδισε και θα συγχαρώ τον Δημήτρη Γκίμα για την άνοδο και την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Φιλίππου ήταν η καλύτερη του πρωταθλήματος από την αρχή. Ήταν το πρώτο φαβορί κέρδισε και σήμερα το παιχνίδι και ανέβηκε όπως έπρεπε να γίνει. Εμείς ήμασταν «αδειασμένοι» από την προηγούμενη εβδομάδα που κερδίσαμε την Νίκη Βόλου. Τα δώσαμε όλα σε εκείνο το παιχνίδι. Βρισκόμαστε στη δεύτερη θέση και μάλλον θα καταφέρουμε να ανέβουμε και εμείς. To σημερινό παιχνίδι δεν το διεκδικήσαμε όσο θα έπρεπε. θέλαμε να παίξουμε αλλά δεν ήταν εύκολο να παίξουμε μιας και όλη την εβδομάδα δεν κάναμε προπόνηση. Είναι μια ήττα προγράμματος. Το ενδιαφέρον μας στρέφεται τώρα στο παιχνίδι στο τελευταίο παιχνίδι με την Νικόπολη την οποία θέλουμε να κερδίσουμε ώστε να πετύχουμε και εμείς την άνοδο.»

Δημήτρης Γκίμας: «Να ευχαριστήσω τον coach για τα καλά του λόγια. Η διεκδίκηση για την δεύτερη θέση δεν έχει τελειώσει οριστικά αλλά νομίζω ότι είναι στα χέρια της Κέρκυρας. Το σημερινό παιχνίδι ήταν ένα παιχνίδι που το θέλαμε πολύ. Είχαμε χάσει στον πρώτο γύρο και όπως συμβαίνει συνήθως οι παίκτες από μόνοι τους είχαν ισχυρό κίνητρο για την νίκη. Η ομάδα αυτή είναι φτιαγμένη από τον Ηλία Λαζό και η άνοδος είναι δικό του επίτευγμα. Αν δεν υπήρχε ο κος Λαζός η ομάδα με τους δυο διαδοχικούς υποβιβασμούς θα είχε διαλυθεί. Επίσης αν δεν υπήρχαν οι χορηγοί κυρίως η NOVACERT που είναι ο κεντρικός χορηγός και τέλος η ποιότητα και τους εξαίρετους χαρακτήρες των παικτών μας. 
Μια κουβέντα θα πω από μια ταινία που πρόσφατα είδα και πιστεύω μας αντιπροσωπεύει εδώ στον Φίλιππο τα όσα χρόνια παλεύουμε στο χώρο του μπάσκετ. «Καμία επιτυχία δεν είναι μόνιμη καμία ήττα δεν είναι μοιραία.» Συνεχίζαμε και συνεχίζουμε και εγώ και ο Χρήστος Μπλατσιώτης και οι προπονητές των ακαδημιών να είμαστε εδώ. Ευχαριστούμε όλους αυτούς τους ανθρώπους που μας έκαναν προπονητές. Όλα αυτά γίνονται επειδή δεν είμαστε απλά μια ομάδα είμαστε μια παρέα. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που βρέθηκε σήμερα εδώ. Τους περιμένουμε όλους και στο τελευταίο παιχνίδι να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ