Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αποστόλη + Φιλομένη να ζήσετε!

19 Μαΐου 2018, ανήμερα του βασιλικού γάμου του Χάρι και της Μέγκαν στο Λονδίνο, ο Απόστολος Παπαζήσης έκανε σύζυγό του τη δική του πριγκίπισσα, Φιλομένη Παντοπούλου. Το νεαρό ερωτευμένο ζευγάρι, αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης και αφοσίωσης, ενώπιον Θεού και ανθρώπων, στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στην Κορυφή του δήμου Αλεξάνδρειας, με κουμπάρους τον Αλέξανδρο Χατζόπουλο και τη Χριστίνα Βασιλοπούλου. 
Η Φιλομένη εντυπωσίασε με την επιλογή του σαμπανιζέ νυφικού, με τιραντέ στολισμένο μπούστο και αέρινη τούλινη φούστα, σε πολύ μοντέρνα γραμμή και ανάλαφρη διάθεση αλλά ταυτόχρονα λαμπερό και με την πολυτέλεια που επιτάσσει η μέρα. Στον ίδιο χρωματικό τόνο το πέπλο καθώς και τα εντυπωσιακά ψηλοτάκουνα πέδιλα, ενώ για τα μαλλιά της επέλεξε ελαφριές μπούκλες και ένα χαλαρό πιάσιμο. Ο Αποστόλης, κομψότατος μέσα στο σκούρο μπλε κοστούμι του, που αν και φαινομενικά κλασσική επιλογή, ξεχώριζε η λεπτομέρεια από μαύρη ρίγα στο πέτο του σακακιού, καθώς και η δίχρωμη γραβάτα με το ιδιαίτερο δέσιμο.
Στο πλευρό του ζευγαριού στο πρώτο μεγάλο βήμα της κοινής τους ζωής, οι οικογένειές τους, φίλοι και πλήθος συγγενών, που τους ευχήθηκαν βίον ανθόσπαρτον και διασκέδασαν μαζί τους μέχρι αργά το βράδυ, στη δεξίωση που ακολούθησε στο Κτήμα «Αφροδίτη» στο Καλοχώρι. Εκεί ήταν και ο φακός του Photo Hasapetis, που αποθανάτισε τις με τον καλύτερο τρόπο τις πιο όμορφες στιγμές των προετοιμασιών, του μυστηρίου και της δεξίωσης. Αποστόλη και Φιλομένη να ζήσετε! Δείτε φωτογραφίες:

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ