Quantcast

http://picasion.com/

Άνοδος και πρωτάθλημα για τους Αετούς Βέροιας!

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε η σεζόν για τους Αετούς Βέροιας! Η ομάδα του Ντάνη Τυριακίδη έκανε το απόλυτο στη φετινή σεζόν και με τις 26 νίκες σε ισάριθμα ματς, κατέκτησε τον τίτλο στη Β ΕΚΑΣΚΕΜ και ταυτόχρονα την άνοδο στην Α κατηγορία. Η σημερινή νίκη στο Κλειστό των Γιαννιτσών κόντρα στον Φίλιππο Νέας Πέλλας ήταν η πιο δύσκολη της χρονιάς, ωστόσο είχε αίσιο τέλος για τους "ασπρόμαυρους". Οι γηπεδούχοι, χάρη στην ευστοχία αλλά και στην πολύ καλή άμυνα τους, περιόρισαν τα ατού των Αετών και κατόρθωσαν να προηγούνται στο πρώτο δεκάλεπτο με σημαντική διαφορά (25-17).

Ίδια η εικόνα και στο δεύτερο δεκάλεπτο, με τον Φίλιππο να βρίσκει λύσεις από τα 6.75 και τους Αετούς να είναι πολύ μακριά από το γνωστό τους καλό πρόσωπο.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως και με αποκορύφωμα το τρίτο δεκάλεπτο, η ομάδα του Ντάνη Τυριακίδη βελτίωσε την άμυνα της και με εύστοχα σουτ σε καθοριστικά σημεία πέρασε μπροστά στο σκορ.

Η αγωνία κορυφώθηκε στα τελευταία λεπτά, όπου " μίλησε" η εμπειρία και από τις δύο πλευρές. Στα 3 δεύτερα πριν το τέλος του αγώνα, ο MVP των Αετών Κώστας Κασάπης βρέθηκε κάτω από το καλάθι σε άστοχο σουτ του Γκεκόπουλου και με ιδιαίτερη ψυχραιμία, πέτυχε το νικητήριο καλάθι.

Πρώτος σκόρερ των Αετών ήταν ο Κασάπης, που σημείωσε 20 πόντους και τον ακολούθησε ο Μάκης Ιωσηφίδης με 18.

Αναμένεται πλέον η τελετή απονομής του πρωταθλήματος, που θα ανακοινώσει επίσημα η ΕΚΑΣΚΕΜ.

Τα δεκάλεπτα : 25-17, 45-30, 56-54, 71-73

Φίλιππος Νέας Πέλλας : Παναγιωτίδης 2, Οξούζης 14, Γεωργιάδης 2, Τσανακτσίδης 8, Μπαλιάκας 12, Βουζίνας 14, Στόγιος, Χερκελετζής 19.

Αετοί Βέροιας : Τσιμτσιρίδης 14 (2), Ιωσηφίδης 18 (1), Παπαδόπουλος 3, Ουζούνης, Γκεκόπουλος 7, Ιατρού 5, Βλαχάκης 4, Κασάπης 20 (3)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ