Quantcast

http://picasion.com/

Με Μικρούτσικο και Θηβαίο γιορτάζει τα 100 χρόνια ο δήμος Βέροιας

Είσοδος με προσκλήσεις
Με την πολυαναμενόμενη συναυλία των Θάνου Μικρούτσικου και Χρήστου Θηβαίου κορυφώνονται την Παρασκευή 4 Μαΐου ώρα 8:30 το βράδυ οι εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια από τη σύσταση του δήμου Βέροιας. Ο γνωστός και αγαπημένος συνθέτης και στιχουργός Θάνος Μικρούτσικος μαζί με τον συνθέτη και τραγουδιστή
Χρήστο Θηβαίο έρχονται στη Βέροια, στο Χώρο Τεχνών για να μας ταξιδέψουν στο Σταυρό του Νότου, σε μια συναυλία ανοιχτή στο κοινό.
O Θάνος Μικρούτσικος, με τον Χρήστο Θηβαίο, τον σολίστ των πνευστών Θύμιο Παπαδόπουλο & τον εξαίρετο πιανίστα Μάξιμο Δράκο παρουσιάζουν έναν βασικό κύκλο τραγουδιών από το «Σταυρό του Νότου» καθώς και αγαπημένα ακούσματα των δυο μεγάλων καλλιτεχνών- τραγούδια κοινού αισθήματος.
Ο Σταυρός του Νότου είναι εδώ μαζί με τον Γουίλι, τον W. G. Allum και τους 7 Νάνους. Η Πιρόγα θα συναντήσει το “Ημερολόγιο” τις “Περικοπές”, το “Ποσο πολύ σ αγαπησα”, τη “Μικρή Πατρίδα”, την “Ρόζα” και τον “Άμλετ της Σελήνης” κ.α.

Η συναυλία οργανώνεται από τον ΔΗΜΟ και την ΚΕΠΑ Δ. Βέροιας.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ : Στις 6.00 μ.μ, στην είσοδο του θεάτρου θα δοθούν 500 δελτία προτεραιότητας αριθμημένα, σε όσους παρευρίσκονται εκεί. Μισή ώρα πριν από τη συναυλία , στις 8.00μ.μ, ανοίγουν οι πόρτες και το κοινό εισέρχεται στον χώρο του θεάτρου και κάθεται στις θέσεις του. Οι θεατές δεν επιτρέπεται να κρατούν θέση για άλλους και δεν επιτρέπονται υπεράριθμοι και όρθιοι για λόγους ασφαλείας. Αντί εισιτηρίου, όσοι επιθυμούν, μπορούν να συνεισφέρουν στο κοινωνικό παντοπωλείο Δήμου Βέροιας με τρόφιμα μακράς διαρκείας (θα λειτουργεί περίπτερο συγκέντρωσης των προσφερόμενων ειδών στο χώρο της συναυλίας).

Πληροφορίες:
Γραφείο Δημάρχου 2331350506
Γραφείο Προγραμματισμού ΚΕΠΑ 2331078120

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ