Quantcast

http://picasion.com/

«Λίφτινγκ» στην παλαιά εθνική οδό Βέροιας - Θεσσαλονίκης

Το «πράσινο φως» άναψε το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων για την διάθεση κονδυλίου, ύψους 30 εκατ. ευρώ στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας προκειμένου να πραγματοποιηθούν εργασίες ασφαλτόστρωσης στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Βέροιας. Όπως ανακοίνωσε ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας, Κώστας Καλαϊτζίδης, το επόμενο διάστημα θα οριστεί ο εργολάβος, προκειμένου να ξεκινήσουν άμεσα οι ασφαλτικές παρεμβάσεις και να ολοκληρωθούν μέχρι τέλος του καλοκαιριού.

«Οι παρεμβάσεις δεν θα γίνουν μόνο στο συγκεκριμένο οδικό άξονα αλλά και σε άλλους δρόμους των επτά περιφερειακών ενοτήτων», σημείωσε ο κ. Καλαϊτζίδης ενώ παραδέχτηκε ότι το οδόστρωμα ήταν ακατάλληλο για την κίνηση βαρέων οχημάτων.

«Παρά το γεγονός ότι ρίξαμε άσφαλτο, όσο δεν είχε πέσει τα προηγούμενα 50 χρόνια, ο δρόμος Θεσσαλονίκης-Χαλκηδόνας ήταν ακατάλληλος», υποστήριξε ο κ. Καλαϊτζίδης.

Να σημειωθεί ότι το ΚΤΕΛ Ημαθίας έχει στείλει επιστολές στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, κρούοντας τον «κώδωνα» του κινδύνου για την κακή κατάσταση του οδοστρώματος που εγκυμονεί κινδύνους για την ασφάλεια των επιβατών που μεταφέρουν καθημερινά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ