«Καμπανάκι» κινδύνου κρούουν οι φίλαθλοι της «Βασίλισσας»

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε ο σύνδεσμος φίλων Βέροιας «Queen's Boyz». Μέσα σ' αυτήν κρούουν το καμπανάκι του κινδύνου για το μέλλον της ιστορικής ομάδας. Μάλιστα, μετά από μια σειρά ερωτημάτων καταλήγουν πως αν δεν υπάρχει ικανή ηγεσία, με εμβέλεια, εκτόπισμα και ενωτικό πνεύμα τα λεφτά δεν θα παίξουν σημαντικό ρόλο. Στον χώρο του ποδοσφαίρου
εξαφανίζονται από τη μια στιγμή στην άλλη όταν υπάρχουν ανεύθυνοι ή επιπόλαιοι χειρισμοί. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του συνδέσμου:

«Παρακολουθούμε αποσβολωμένοι τα όσα εκτυλίσσονται τις τελευταίες μέρες και ώρες στην αγαπημένη μας ομάδα. Και ενώ το φυσιολογικό θα ήταν να υπήρχε κάποια επίσημη ενημέρωση για το θέμα της έλευσης καινούργιου A.Φ.Μ. και τους παλαίμαχους, εντούτοις πληροφορούμαστε πως η συντριπτική πλειοψηφία των μελών του συνδέσμου δεν είναι ενήμερη για το επίμαχο θέμα.

Όπως επίσης το ότι δεν συμμετείχε σε οποιεσδήποτε επαφές, ούτε εξουσιοδότησε οποιονδήποτε για διαπραγματεύσεις με πιθανούς επενδυτές και Α.Φ.Μ. Ως εκ τούτου, και επειδή τα κάθε λογής παπαγαλάκια έπιασαν ήδη δουλειά και αναφέρονται σε «κατ’ αρχήν συμφωνίες», αναγκαζόμαστε να τοποθετηθούμε:


1. Ποιός/οι πραγματοποιούν επαφές με το Α.Φ.Μ. και με την εξουσιοδότηση ποιανού;
2. Πώς είναι δυνατόν να κρατούνται στο «σκοτάδι» τα μέλη του συνδέσμου και ο κόσμος της «Βασίλισσας» για ένα τόσο κομβικό θέμα;
3. Πότε και ποιος αποφάσισε τη δημιουργία ποδοσφαιρικής εταιρείας, ώστε να ξεκινήσουν επαφές και διεργασίες με πιθανούς επενδυτές; Ποιο διοικητικό Συμβούλιο και ποια Συνέλευση έδωσαν τέτοια εξουσιοδότηση;
4. Με ποιανού την εξουσιοδότηση απεστάλησαν απόρρητα οικονομικά - στοιχεία του σωματείου, σε μη-μέλος ενδιαφερόμενο επενδυτή;
5. Γιατί τόση επιμονή για συμφωνία με τον συγκεκριμένο Α.Φ.Μ. και την συγκεκριμένη ομάδα; Εάν, λέμε, υπήρχε απόφαση/κατεύθυνση για εταιρεία, δεν θα έπρεπε να γίνουν και με άλλους ενδιαφερόμενους; Ποιος μπορεί να εγγυηθεί με βεβαιότητα ότι δεν μπορούν να εξευρεθούν καλύτεροι όροι και προϋποθέσεις;
6. Μας ενδιαφέρει ποιος είναι αυτός ο κύριος και ποιο είναι το ποιόν του ή απλά μας καλύπτει η ταμπέλα του «επενδυτή»; 


Επειδή είδαμε και άλλους επενδυτές σε άλλες ομάδες, πως μπήκαν, πως έφυγαν και τι άφησαν πίσω τους. Όσοι πίσω από κλειστές πόρτες προσπαθούν να μεθοδεύσουν μια κατάσταση και να φέρουν προ τετελεσμένων μια Συνέλευση, καλά κάνουν να το ξανασκεφτούν, διότι δεν πρόκειται να μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια και να παρακολουθούμε αυτό το άθλιο θέατρο του παραλόγου.

Εάν κάποιοι θεωρούν φρόνιμο τη χρονιά εορτασμών 58 χρόνων ζωής της Βέροιας να αγνοήσουν τον λαό και να συμπεριφερθούν με παρακρατικές λογικές, το λιγότερο που έχουμε να τους πούμε είναι ότι θα πρεπε να ντρέπονται και ότι η ιστορία θα τους κρίνει πολύ αυστηρά.


Για χρόνια έφταιγαν οι «αλήτες» που δεν γίνονταν μέλη, διότι τάχατες η συμπεριφορά τους δεν ήταν στα πλαίσια του Καταστατικού. Σήμερα βλέπουμε κάποιους να είναι έτοιμοι, όχι μόνο να τσαλαπατήσουν το Καταστατικό, την ιδιότητα μέλους του Συνδέσμου και τη Γενική Συνέλευση, αλλά και την ιδιότητα μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου.


Ως «QUEEN'S BOYZ», παραμένουμε προσηλωμένοι στην ΕΝΟΤΗΤΑ και τη δημιουργία ενός κοινά αποδεκτού συνδυασμού, ο οποίος θα αποτελείται από ανθρώπους άξιους, επαγγελματίες και ικανούς. Είμαστε ανοικτοί να συζητήσουμε την οποιαδήποτε πρόταση για το καλό και το μέλλον αυτής της ομάδας . Θα το κάνουμε όμως με τον σωστό τρόπο. Υπάρχει Συνέλευση, υπάρχουν μέλη, υπάρχουν οργανωμένα σύνολα, υπάρχουν Εκλογές. Τις οποιεσδήποτε επαφές ή συμφωνίες με ενδιαφερόμενους Α.Φ.Μ. επενδυτές, εξπρές δεν πρόκειται να ανεχθούμε.


Το μήνυμα που θέλουμε να στείλουμε στον περήφανο κυανέρυθρο λαό, είναι παρά την απογοήτευση και την απόγνωση μετά από τόσα πέτρινα χρόνια, να δεί τα πράγματα ψύχραιμα και με καθαρό μυαλό. Η τυφλή συμπόρευση με τον οποιονδήποτε επενδυτή και Α.Φ.Μ., μόνο καταστροφικές συνέπειες θα έχει!


ΜΙΑ ΖΩΗ ΒΕΡΟΙΑ 


Υ.Γ 1 : Αν δεν υπάρχει ικανή ηγεσία, με εμβέλεια, εκτόπισμα και ενωτικό πνεύμα τα λεφτά δεν θα παίξουν σημαντικό ρόλο. Στον χώρο του ποδοσφαίρου εξαφανίζονται από τη μια στιγμή στην άλλη όταν υπάρχουν ανεύθυνοι ή επιπόλαιοι χειρισμοί».

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ