Quantcast

http://picasion.com/

Καλαϊτζίδης για εκλογικό νόμο: «Είμαστε ξεκάθαρα απέναντι στα μέτρα της κυβέρνησης»

Όχι στην απλή αναλογική και στα μέτρα που προωθεί το Υπουργείο Εσωτερικών και η κυβέρνηση, λέει, σε αποκλειστικές δηλώσεις του στον Βεροιώτη, ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας, Κώστας Καλαϊτζίδης. Ερωτηθείς για τον νέο εκλογικό νόμο ο κ. Καλαϊτζίδης εξέφρασε την άποψη ότι η εφαρμογή του μέτρου θα επιφέρει πλήρη ακυβερνησία
και στις Περιφέρειες και στους ΟΤΑ. «Αν και έχουν βγει πολλές ανακοινώσεις για το θέμα και δεν γνωρίζουμε τι θα ισχύσει ακριβώς, δηλώνω ότι είμαι ξεκάθαρα απέναντι στα μέτρα που θέλει να περάσει το Υπουργείο Εσωτερικών και η κυβέρνηση. Λέω όχι στην απλή αναλογική, καθώς να φέρει πλήρη ακυβερνησία και στις Περιφέρειες και στους ΟΤΑ, την ώρα που είμαστε μείον 70% στους πόρους» υπογραμμίζει στον Βεροιώτη ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας.
 

«Θα είμαι υποψήφιος στις ερχόμενες εκλογές όποιο σύστημα και αν εφαρμοστεί»
 

Την πρόθεσή του να διεκδικήσει ξανά τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας δηλώνει στον Βεροιώτη ο Κώστας Καλαϊτζίδης. Ερωτηθείς σχετικά με την αλλαγή που προωθείται για τον ορισμό των αντιπεριφερειαρχών μεταξύ όλων των συμβούλων από τον περιφερειάρχη που θα εκλεγεί, ο κ. Καλαϊτζίδης δήλωσε: «Δεν έχω πρόβλημα όποια κι αν θα είναι η διαδικασία στις επόμενες εκλογές. Εγώ θα είμαι και πάλι υποψήφιος για τη θέση του αντιπεριφερειάρχη και από εκεί και πέρα ο περιφερειάρχης θα κρίνει» είπε με νόημα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ