Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Φούντωσε» ο Κάκαρης με τους... "ανυπάκουους και είρωνες της ΚΕΠΑ"

«Αγνοούν αποφάσεις ΔΣ και με θράσος ειρωνεύονται»
Τα βέλη του προς τον Διευθυντή της ΚΕΠΑ Γιάννη Καμπούρη και κάποιους υπαλλήλους της επιχείρησης, χωρίς ωστόσο να τους ονοματίζει, εξαπέλυσε ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Κάκαρης, κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου. Ο πρώην πρόεδρος του
ΔΗΠΕΘΕ, έκανε λόγο για διευθυντή και υπαλλήλους που αγνοούν τις αποφάσεις του διοικητικού συμβουλίου και πράττουν τα δικά τους, με αφορμή την πρόσφατη διοργάνωση της Εβδομάδας Θεάτρου στη Βέροια. αναφέρθηκε και στην επιστολή του κ. Καμπούρη στα ΜΜΕ (δείτε ΕΔΩ), χαρακτηρίζοντάς ειρωνική και μια κίνηση θράσους. 

«Καταρχάς, θα ήθελα να συγχαρώ τον πρόεδρο της ΚΕΠΑ Λεωνίδα Ακριβόπουλο, που άλλαξε κάποια πράγματα, προσπάθησε και έβαλε στη σωστή βάση τα πράγματα, όπως έπρεπε να μπουν, όπως να γίνει η συνεργασία με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας. Δυστυχώς στην πράξη όμως έγινε κάτι διαφορετικό. Κάποιοι συγκεκριμένοι υπάλληλοι -και ξέρουν πολύ καλά σε ποιους αναφέρομαι- κάνανε άλλα από αυτά που αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο. Και δεν έφτανε αυτό, ο διευθυντής της ΚΕΠΑ είχε το θράσος να βγει και να ειρωνευτεί απόφαση και μέλη του διοικητικού συμβουλίου. Είναι μια κατάσταση που δε μπορεί να συνεχίζεται. Δε μπορεί να υπάρχει τέτοιο θράσος να παίρνονται αποφάσεις προς τη σωστή κατεύθυνση και οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι και ο διευθυντής να μην τις εκτελούν και να ειρωνεύονται. Να καθυβρίζουν την απόφαση και να κάνουν... πλακίτσα. Λεωνίδα σε χαίρομαι αλλά κάποια πράγματα πρέπει να μπουν στη θέση τους», είπε κλείνοντας ο κ. Κάκαρης.

«Ακούω τις απόψεις όλων και σέβομαι και την άποψη του κ. Κάκαρη, καθώς ως πρώην πρόεδρος της ΚΕΠΑ και του ΔΗΠΕΘΕ έχει ένα παραπάνω ενδιαφέρον. Το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε μετά από 3 χρόνια να διοργανώσει την Εβδομάδα Θεάτρου σε συνεργασία με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας. Στην υλοποίηση της απόφασης υπήρξαν κάποια προβλήματα και κάποια θέματα που δημιουργήθηκαν. Το διοικητικό συμβούλιο της επιχείρησης θα είναι αρμόδιο στον απολογισμό, να εντοπίσει να κρίνει και να προχωρήσει σε οποιαδήποτε ενέργεια, αν χρειάζεται», σχολίασε επί του θέματος ο πρόεδρος της ΚΕΠΑ Λεωνίδας Ακριβόπουλος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ