Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

#bookαραν με βιβλία και ντουντούκες στη Βέροια

«Διαβάστε! Διαβάστε!»
Με βιβλία στα χέρια, ντουντούκες και συνθήματα, παιδιά, αγόρια και κορίτσια, κάθε ηλικίας, ξεχύθηκαν στο κέντρο της Βέροιας με σκοπό να επανασυστήσουν το βιβλίο στον κόσμο. Έτσι επέλεξε το 
ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Βέροιας και η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη να γιορτάσουν την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου 2018. Το ραντεβού δόθηκε στην πλατεία
Εληάς στις 11 το πρωί, όπου όλες οι ομάδες του ΔΗΠΕΘΕ που συμμετείχαν, συγκεντρώθηκαν για την πρόβα τζενεράλε, υπό την καθοδήγηση των δασκάλων, Κωνσταντίνου Αποστολίδη, Πέτρου Μαλιάρα,  Δήμητρας Σταματίου, και  Μαρίας Κυροπούλου.  
Στη συνέχεια χωρίστηκαν σε τέσσερις ομάδες και... #bookαραν σε καταστήματα και καφετέριες στο κέντρο της Βέροιας, στις πλατείες Δημαρχείου, Αγίου Αντωνίου, Ωρολογίου, στα ΚΤΕΛ και στο εμπορικό κέντρο της πόλης, χαρίζοντας στον κόσμο ένα απολαυστικό δρώμενο, ένα ευφάνταστο και έξυπνο σκετσάκι, που σατίριζε την εξάρτησή μας από το κινητό τηλέφωνο, με σκοπό να επαναφέρει στο χέρι μας το ξεχασμένο βιβλίο.
Όλες οι ομάδες, γύρω στις 12:30 συγκεντρώθηκαν στη συμβολή των οδών Μητροπόλεως, Ελιάς και Βενιζέλου, μοίρασαν σχετικά φυλλάδια στους διερχόμενους οδηγούς, ενώ με τη συμβολή της Τροχαίας, έκλεισαν για λίγα λεπτά το σημείο και #bookαραν στη ΜΕΒ για να παρουσιάσουν το δρώμενό τους. Ακολούθησε πορεία... ξεσηκωμού και αφύπνισης μέχρι το πάρκο της Εληάς, όπου εκεί, παρουσιάστηκε και το δρώμενο των ενηλίκων του ΔΗΠΕΘΕ. Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:











































ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ