Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Καλό ταξίδι Άρχοντα...

Γεμάτο με συγκινητικές αποχαιρετιστήριες αναρτήσεις είναι από το απόγευμα της Δευτέρας το Facebook, τουλάχιστον στην «περιοχή της Βέροιας», αφού είναι αμέτρητοι οι χρήστες που αποχαιρέτισαν με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο τον Λευτέρη Δαμάσκο. Ο αείμνηστος λαϊκός τραγουδιστή έχασε την μάχη με τον καρκίνο τη Δευτέρα 9
Απριλίου και έχοντας προηγουμένως νοσηλευτεί αρκετές φορές στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. Η κηδεία του τελέστηκε την Τρίτη στις 10.30 στον τόπο καταγωγής του, ένα χωριό κοντά στην Πορταριά Χαλκιδικής όπου άφησε και την τελευταία του πνοή.

Ο Λευτέρης Δαμάσκος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό της Βέροιας, που τον είχε γνωρίσει περίπου πριν από δέκα χρόνια στο νυχτερινό κέντρο «Mορφές», στο οποίο εμφανίστηκε πολλές σεζόν.

Παρά το γεγονός ότι εμφανιζόταν σε διάφορα μαγαζιά ανά την Ελλάδα, τα τελευταία χρόνια ο Λευτέρης Δαμάσκος εμφανιζόταν πολλές φορές στην Ημαθία, στην οποία είχε αναπτύξει ισχυρές φιλίες. Στο ενεργητικό του έχει σημαντικές συνεργασίες με μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου και πάμπολλες εμφανίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Όσοι τον ήξεραν, γνωρίζουν καλά ότι ο Λευτέρης Δαμάσκος ήταν κυριολεκτικά «καλό παιδί» και το αγαπημένο του ποτό ήταν το Bacardi-Cola. Πάνω από 30 άτομα πολίτες της Βέροιας βρέθηκαν στην Χαλκιδική, προκειμένου να τον συνοδέψουν στην τελευταία κατοικία του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ