Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Χρυσό βραβείο για το «Στάσου Μύγδαλα» στο 1ο Παγκόσμιο Συνέδριο Ελληνικής Γαστρονομίας

Μέσα σε υπέρλαμπρη ατμόσφαιρα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με την τελετή βράβευσης των Estiatoria.gr Premium Awards 2018, ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 5 Μαρτίου το 1ο Παγκόσμιο Συνέδριο Ελληνικής Γαστρονομίας. Στα βραβεία αναδείχθηκαν τα κορυφαία εστιατόρια της Ελλάδας και οι καλύτεροι Σεφ της χρονιάς. Οι επιχειρήσεις
που βραβεύτηκαν, ξεχώρισαν ανάμεσα σε χιλιάδες από όλη την Ελλάδα, μέσα από τη συμμετοχή του κόσμου που ψήφισε ελεύθερα, ενώ το τελικό αποτέλεσμα έκρινε η επιτροπή του θεσμού.
Ανάμεσα στα βραβευθέντα εστιατόρια, το δικό μας «Στάσου Μύγδαλα», που έλαβε το βραβείο στην κατηγορία «Ελληνική Παραδοσιακή Κουζίνα». Το βραβείο παρέλαβε ένας εκ των ιδιοκτητών του, ο Δημήτρης Ζαμπελάκης, που βρέθηκε στην τελετή, εκπροσωπώντας όχι μόνο όλο το team του «Στάσου Μύγδαλα» αλλά και επάξια την Ημαθιώτικη γαστρονομία.
«Είναι μεγάλη μας τιμή που βρισκόμαστε εδώ. Αυτό το βραβείο μας αναγκάζει και μας υποχρεώνει να γινόμαστε ακόμα καλύτεροι», είπε ο κ. Ζαμπελάκης κατά την απονομή του βραβείου, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει ονομαστικά τους συνεργάτες και όλο το προσωπικό του «Στάσου Μύγδαλα», καθώς όπως είπε, «χωρίς αυτούς δεν θα ήμασταν εδώ, αν και όλοι αυτοί έπρεπε να είναι επάνω στη σκηνή αυτή τη στιγμή και όχι εγώ». 
To 1ο Παγκόσμιο Συνέδριο Ελληνικής Γαστρονομίας διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης και του Δήμου Αθηναίων, ενώ την απονομή παρακολούθησαν live χιλιάδες θεατές από το διαδίκτυο καθώς υπήρχε σύστημα με ρομποτικές κάμερες! Δείτε ΕΔΩ το βίντεο που προβλήθηκε live μέσω facebook και τη βράβευση του «Στάσου Μύγδαλα» στο 01:01:37, καθώς και φωτογραφίες:






ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ