Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Tinaftore?

Γεια και χαρά σας ρε μάγκες. Αλέφας is back μετά από έξι ολόκληρους μήνες. Ένα προσωπικό και οικογενειακό πρόβλημα μ' έκανε να χαθώ λίγο από την πιάτσα. Και πάω κατευθείαν στο ζουμί. Ρε εσείς, τι γαμάτο πρωτάθλημα είναι αυτό που βλέπουμε. Σασπένς, αγωνία, ακυρώσεις παιχνιδιών, μπύρες πετάγονται στα κεφάλια των προπονητών, ρολό χαρτί στο στόμα του
Γκαρσία, ο τρομερός πιστολέρο Ιβάν να μπουκάρει μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ο υπάλληλος του ο Βιερίνια, να του την λέει μπροστά σε 30.000 κόσμου με υψωμένο το δάχτυλο «Νο! Νο! Νο!», ο διαιτητής να είναι μαμ κακά και νάνι, γιατί δεν ήξερε αν θα πρέπει να κατοχυρώσει το γκολ ή όχι, δικαστές που βγάζουν αποφάσεις στις 1:00 τα ξημερώματα, ακυβέρνητα καράβια γεμάτα κόκα - κόλα, η Βέροια να έχει πέσει μέσα σε έξι μήνες... έξι ολόκληρες κατηγορίες! Δηλαδή για να έχουμε ένα καλό ερώτημα: Μήνας και υποβιβασμός πάει; 
Μην με ξυπνάτε, ζω ένα όνειρο! Επειδή από ποιότητα είναι μάπα το καρπούζι, το ελληνικό ποδόσφαιρο μας προσφέρει υπέροχες cult ιστορίες. Τι να δω ρε μάγκες; Τον άμπαλο τον Μαουρίτσιο που είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του ΠΑΟΚ; Ή για δεξί εξτρέμ τον Λημνιό; Εγκλήματα έκανες για μια ακόμη φορά κύριε Λουτσέσκου. Αμ, η ΑΕΚ. Είναι δυνατόν ρε Μανόλο να μου κατεβάζεις αριστερό εξτρέμ τον Μπακασέτας και να μου έχεις εκτός τον Χριστοδουλόπουλο; Αυτός είναι πιο αργός και από τον θάνατο! Ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι εναντίον της ΑΕΚ όφειλε να δείξει στον αγωνιστικό χώρο ότι είναι καλύτερη ομάδα. Τρίχες κατσαρές! Οι παίκτες του δεν απέδειξαν ότι έπρεπε να πάρουν το παιχνίδι. Αυτό το πρωτάθλημα είναι του προέδρου.
Πήρε την ΕΠΟ, πήρε πίσω χαμένους βαθμούς. Αλλά οι soft παίκτες του ΠΑΟΚ ήταν κατώτεροι των προσδοκιών, με χαφ που τα εξαφάνισαν οι παίκτες της ΑΕΚ. Με έναν Πέλκα που τον κατάπιε ο Σιμόες. Και με την ΑΕΚ να είναι αδύναμη στην αριστερά πλευρά της, πήγαν και έβαλαν τον Λημνιό που ήταν ο,τι χειρότερο για την αδύναμη πλευρά της Ένωσης. Tinaftore? Σε όλη αυτή την ιστορία είχαμε και τον Γκάλο που περιόρισε πολύ τον Βιεϊρίνια γιατί ο Χιμένεθ έπαιζε με δύο δεξιά μπακ.Tο γκολ πάντως δεν είναι οφσάιντ. Ο Μαουρίτσιο δεν εμποδίζει τον τερματοφύλακα και προσπαθεί να αποφύγει τη μπάλα. Το είπε άλλωστε και ο Βαρούχας!
Το λάθος του διαιτητή είναι ότι κατακυρώνεις ή το ακυρώνεις εκείνη την ώρα. Οι διαιτητές φταίνε γι' αυτό το πράγμα, δεν μπαίνεις στα αποδυτήρια για να αποφασίσεις. Μετά μπαίνει και ο άλλος με το πιστόλι στο γήπεδο και γίνεται το έλα να δεις. Και σαν πρωτόγονη, βαλκανική χώρα που είμαστε, έπρεπε να υπήρχε βίντεο και να αποφάσιζε εκείνη τη στιγμή ο διαιτητής. Είναι ευχής έργο που δεν μπούκαραν μέσα οι ΠΑΟΚτσήδες, δεν έγινε το παραμικρό από τον κόσμο. Αυτό είναι ένα βήμα εμπρός, ο κόσμος ήταν πολιτισμένος. Οι απολίτιστοι ήταν στον αγωνιστικό χώρο. Θα πρέπει όμως να προβληματιστούν οι ΠΑΟΚτσήδες, γιατί με αυτά τα χαφ δεν μπορείς να πάρεις πρωτάθλημα. Είναι η αχίλλειος πτέρνα του ΠΑΟΚ, ούτε ο Σάκχοφ, ούτε ο Μαουρίτσιο, ούτε ο Κάνιας. Φάνηκε η απουσία του Τσίμιροτ. 



Αγαπητέ Τσίπρα σε παρακαλώ ανακάλεσε την απόφασή σου για την διακοπή του πρωταθλήματος. Θέλω να δω και άλλο ποδοσφαιρικό talent show. Mην μου στερείς τέτοια απόλαυση. Τι θα βλέπω αύριο; Τα μνημόνια που θα ψηφίζεις στα τέσσερα μαζί με τον μπούλη σου; Να σοβαρευτούμε επιτέλους! Αγαπάμε Ελληνικό πρωτάθλημα, γιατί τέτοιες συγκινήσεις δεν μας προσφέρει ούτε ο τελικός του Champion League.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ