Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στη Βέροια πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας

Στη Βέροια πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης 6/3 η 9η τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Όπως έχει καθιερώσει εδώ και δυο χρόνια, πραγματοποιεί κατά καιρούς συνεδριάσεις σε διάφορες περιφερειακές ενότητες και όχι μόνο στη Θεσσαλονίκη, που είναι η έδρα της Περιφέρειας. Με τον
τρόπο αυτό δίνεται η δυνατότητα και στην τοπική κοινωνία να παρακολουθήσει τον τρόπο λειτουργίας της και να λαμβάνονται ταυτόχρονα τα μηνύματά της. 
Στη συνεδρίαση, που πραγματοποιείται στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επίμελητηρίου Ημαθίας, παραβρέθηκε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γιώργος Μπίκας, ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Νίκη Καρατζιούλα, Θεόφιλος Τεληγιαννίδης, Αθανάσιος Χειμώνας και Δημήτρης Μούρνος.
«Η Οικονομική Επιτροπή είναι το πιο σημαντικό όργανο, καθώς τα θέματα που την απασχολούν είναι τα υψίστης σημασίας θέματα, που τελειώνουν κατά 90% μέσα σε αυτή. Γι' αυτό και δείχνουμε μια ιδιαίτερη προσοχή για να τα αντιμετωπίζουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ώστε να δίνονται λύσεις στα προβλήματα των συμπολιτών μας και ταυτόχρονα να μη βρισκόμαστε εκτεθειμένοι», ανέφερε η πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής, κ. Αηδονά - Αθανασιάδου Αθηνά.
Στο χαιρετισμό του ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης, αναφέρθηκε αρχικά στη σημερινή δυσμενή οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο νομός λόγω του εμπάργκο και της γενικής κατάστασης στον πρωτογενή τομέα. Χαρακτήρισε επίσης την Ημαθία ως φτωχός συγγενή της περιφέρειας, καθώς είναι η μόνη περιφερειακή ενότητα που δεν έχει Διοικητήριο. 

Τη συνεδρίαση χαιρέτισαν οι Ημαθιώτες μέλη της Οικονομικής Επιτροπής, ο Αθανάσιος Χειμώνας, ο Δημήτρης Μούρνος και η Νίκη Καρατζιούλα, οι οποίοι καλωσόρισαν τους συναδέλφους τους στη Βέροια.

Με το πέρας της συνεδρίασης, ξεναγήθηκαν στους Βασιλικούς Τάφους της Βεργίνας και το Μουσεία των Αιγών, ενώ ανανέωσαν το ραντεβού τους στην επόμενη συνεδρίαση, που θα πραγματοποιηθεί στην πλευρά της Νάουσας. Δείτε φωτογραφίες:













ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ