Στη Νάουσα αποχαιρέτησαν την 30χρονη Πωλίνα

Άδικα, απρόσμενα, τραγικά κόπηκε το νήμα της ζωής της 30χρονης Πωλίνας Τσαπακίδου. Ανθρώπου νους δεν το χωράει. Ένα χαμόγελο που έσβησε για πάντα τόσο ξαφνικά. Η Πωλίνα έχασε τη ζωή της κάτω από τις ρόδες ενός φορτηγού όταν προσπάθησε να διασχίσει με το ποδήλατο της την παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης Λαρίσης, στο ύψος της οδού
Βόλου. «Ήταν η προσωποποίηση της χαράς, όλο χαρά, τραγούδι, χαμόγελα. Ο Δημήτρης είναι ράκος συντετριμμένος. Η Πωλίνα πήγαινε στο οινοποιείο, τον βοηθούσε πάντα με τη χαρά. Το κορίτσι ήταν στην πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της» περιγράφει η φίλη της, Χρύσα Παπακωνσταντίνου. 

Χθες, οι τραγικοί γονείς, οι συγγενείς και εκατοντάδες φίλοι αποχαιρέτησαν το γελαστό κορίτσι που χάριζε ζωή και χαρά σε όλους. Δυστυχώς η δική της ζωή ήταν τόσο μικρή. Η ζωή της έσβησε λίγο πριν την καλύτερη στιγμή που περιμένει μια κοπέλα. Τον Σεπτέμβριο θα παντρευόταν τον αγαπημένο της που ήταν 8 χρόνια μαζί, από φοιτητές. Η Πωλίνα ζούσε στη Λάρισα από όταν φοιτήτρια, με τον σύντροφό της. Για το τελευταίο αντίο επέστρεψε στο σπίτι της, στον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου, στη Νάουσα, όπου ήταν και συναισθηματικά δεμένη. Ραγίζουν καρδιές τα συγκινητικά μηνύματα που έχουν αφήσει οι φίλοι της στα social media.

Δείτε το video του star.gr κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Δημοφιλείς αναρτήσεις