Πρόγραμμα 'Tactical Combat Training' από την Krav Maga Protection KMP ®

Το Tactical Combat Training T.C.T.® είναι ένα κατοχυρωμένο πρόγραμμα με υψηλές απαιτήσεις που συνδυάζει military krav maga & Israeli combat shooting (airsoft). Το T.C.T.® περιλαμβάνει τον τρόπο με τον οποίον ένας ένοπλος αντιμετωπίζει επιθέσεις και απειλές αστικού
περιβάλλοντος, με τις βάσεις και τις αρχές του Israeli combat shooting. Προσομοιώνει αληθινά σενάρια σε καταστάσεις κάτω από στρες και σωματικής εξάντλησης, εκπαιδεύοντας στην ασφαλή χρήση πυροβόλων όπλων (airsoft) και την αντιμετώπιση απειλών – επιθέσεων ένοπλων πολλαπλών αντιπάλων.


Αποτελείται από πέντε επίπεδα, δύο Βασικά (Basic 1, 2), δύο Προχωρημένα (Advance 1, 2) και ένα Επαγγελματικό (Professional). Το κάθε επίπεδο διαρκεί δύο ημέρες.

Διεξάγεται σε αδειοδοτημένη πίστα airsoft, τηρώντας όλα τα νόμιμα και ασφαλή μέτρα. Περιλαμβάνει color guns, training knives & sticks, στόχους – ασπίδες προπόνησης πολεμικών τεχνών, όπως επίσης και airsoft.

Όσοι έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία και τα πέντε επίπεδα του προγράμματος, λαμβάνουν πιστοποίηση από την KMP®

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα TCT®, καλύπτεται αποκλειστικά από την Krav Maga Protection KMP®, σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Μελέτης & Διάδοσης Φρουρικής Τέχνης PBS, την Αμερικανική Εταιρεία Εκπαιδεύσεων Ασφαλείας ECCA, και την Παγκόσμια Ομοσπονδία WFMA.

Όλοι οι εκπαιδευτές του TCT® είναι υψηλόβαθμοι εκπαιδευτές του μαχητικού κραβ μαγκά KMP®Μέγιστος αριθμός συμμετοχής 15 άτομα

Προπονήσεις Μαχητικού Κραβ Μαγκά στην Ημαθία, γίνονται κάθε Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή: 


◼️ Βέροια > Αθλητικός σύλλογος Α.Σ. Ρωμιός Ελευθερίας 8, Βέροια (στενό μεζεδοπωλείου "Στάσου Μύγδαλα")

◼️ Αλεξάνδρεια > Αθλητικός σύλλογος ΑΣΚΑ GSP BROS, Εθνικής Αντίστασης 25

Δοκίμασέ το τώρα!

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6908283844, Εφραιμίδης Κωνσταντίνος, Advance L1 Instructor.

Ακολουθήστε μας στο FB: ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ