Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πού έχει πιάσει δουλειά η κόρη του Κοντογιαννίδη και τη χαρακτηρίζει «σκλάβα»

Αν και θα μπορούσε να είχε επαναπαυτεί στις «πλάτες» του ονόματος και της εργασίας του πατέρα της, η Χριστίνα Κοντογιαννίδη αποφάσισε να πάρει τη ζωή της στα χέρια της και να βγάζει μόνη της τα έξοδά της, με μια δουλειά που δεν αρέσει όμως και πολύ στον πατέρα της Παύλο. Ο δημοφιλής ηθοποιός μιλώντας στο «You» εξήγησε γιατί αποφεύγει να αναφέρεται στη
σύζυγο και την κόρη τους.

Γιατί κρατάτε τόσο αποστασιοποιημένη την οικογένειά σας;
«Δεν αφορά τον κόσμο. Ο κόσμος, ο θεατής, ο θαυμαστής και αυτός που σε αγαπάει είναι σαν τα πιράνχας... Θα βγαίνεις μία, θα σε θέλει δύο, και πάει λέγοντας... Στις δύσκολες εποχές που ζούμε κρατάς κάποιο ρούχο για να μην πουντιάσεις στο κρύο το κοινωνικό που έχει αρρωστήσει όλον τον κόσμο!».

Πόσα χρόνια είστε με τη γυναίκα σας;

«Αρκετά...».

Η κόρη σας θέλησε ποτέ να γίνει ηθοποιός;
«Η Χριστίνα σπουδάζει στο Χημικό στην Κρήτη. Έως τώρα της αρέσει. Θέλει, βέβαια, να είναι ανεξάρτητη και να δουλέψει στις καφετέριες. Να γίνει... σκλάβα! Αν θέλει να επενδύσει θα επενδύσει στην γνώση που μεθαύριο θα την πουλήσει όσο θέλει».

Θα θέλατε να ασχοληθεί, όμως;
«Μου είχε πει κάτι και την έχω παραδεχτεί. Στα 16 της την πήρα στην σχολή και τότε με είχε ρωτήσει: «Αν θελήσω, θα με διδάξεις;»...».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ