Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τι λένε οι αναγνώστες για την εμπειρία καφέ στο «Piazza Panera»;

«Ψάχνοντας για σωστό καφέ, βρέθηκα στο Panera», Λ.Δ.
Μια εμπειρία, όταν είναι καλή, αξίζει να τη μοιραστείς με τον υπόλοιπο κόσμο. Έτσι και την εμπειρία του να απολαύσεις έναν καλό καφέ, που όσο απλό και αν ακούγεται, δεν είναι. Ένας «κυνηγός» του καλού καφέ, ο αναγνώστης Λ.Δ., εντόπισε στο  «Piazza Panera» κάτι τόσο εξαιρετικό, που δε θέλησε να το κρατήσει για τον εαυτό του. Τι έγραψε για την εμπειρία καφές - πρωινό στο «Piazza Panera»;

«Ψάχνοντας για σωστό καφέ, βρέθηκα στο Panera», Λ.Δ. 
«40 καφέδες, 20 ημέρες, 10 μαγαζιά, κατέληξα στο Panera. Άριστη ποιότητα (100% Arabica coffee), ΜΟΝΑΔΙΚΟ άρωμα (σε ταξιδεύει), απόλυτη συνέπεια (ο ίδιος κάθε φορά), εξαιρετικό περιβάλλον (καθαρό μαγαζί, ιδιαίτερη διακόσμηση, ευχάριστη μουσική), φιλική ατμόσφαιρα και service (όλα τα παιδιά πρόθυμα, ευγενικά με χαμόγελο, σωστοί επαγγελματίες). Να προσθέσω και κάτι σημαντικό. Επιλέγεις ένα από τα πλούσια γευστικά πρωινά, από φρέσκα υλικά, σου το ετοιμάζουν μπροστά σου κατά παραγγελία και φεύγεις με ένα πακέτο γεμάτο θρεπτικές αξίες και ΔΩΡΕΑΝ καφέ! Πράγματι το «Panera» σου φτιάχνει την ημέρα!»

Φτιάξτε και σεις τη δική σας ημέρα, απολαύστε την εμπειρία καφέ και πρωινού που προσφέρει το «Piazza Panera» με Happy breakfast Hours. Κάθε μέρα, από Δευτέρα έως Σάββατο, από τις 08:00 έως τις 13:00, πάρτε το πρωινό σας σε πακέτο και το «Piazza Panera» σας κερνάει τον καφέ!

Πιερίων 46, Βέροια
τηλ. 2331301990

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ