Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ξεπερνούν τα ελληνικά σύνορα οι δράσεις του ΤΟΒ

Οι ανθισμένες ροδακινιές στην επίσημη σελίδα της Ελληνικής Πρεσβείας στη Ρώμη στο facebook; Κι όμως πρόκειται για την αισιόδοξη και άκρως δημιουργική ματιά των δράσεων του Τουριστικού Ομίλου Βέροιας που κατάφερε επάξια να ξεπεράσει τα σύνορα της Ελλάδας και να φτάσει μέχρι την... Ιταλία... και ακόμα παραπέρα. Εκεί όπου Έλληνες ή Ιταλοί
παρακολουθούν τη σελίδα της πρεσβείας μας στη Ρώμη και η οποία φιλοξένησε στη νούμερο 1 σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, φωτογραφία από τις ανθισμένες ροδακινιές του κάμπου της Ημαθίας. Ήταν πλέον αναγκαίο οι ιδιαίτερες ομορφιές της χώρας αλλά κυρίως της περιοχής μας να γίνουν αντικείμενο θετικού σχολιασμού από τους αναγνώστες και followers της Ελληνικής Πρεσβείας που έκανε αυτή την τιμή στο νομό και στις δράσεις του ΤΟΒ.

Μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η δημοσίευση αναλυτικού ρεπορτάζ και φωτογραφιών από τις δράσεις του ΤΟΒ στην ιστοσελίδα greecejapan.com. Πρόκειται για ένα ιστότοπο με σκοπό την προώθηση των σχέσεων Ιαπωνίας και Ελλάδας, με κεντρικό θέμα τις ανθισμένες ροδακινικές, οι οποίες έχουν σαφή αναφορά στις ανθισμεένες κερασιές της Ιαπωνίας, θέαμα που αποτελεί εθνικό τουριστικό προϊόν για τη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ