Quantcast

http://picasion.com/

Ομαδικές και ατομικές εκπαιδεύσεις KRAV MAGA της KMP® στην Ημαθία

Το Κραβ Μαγκά της KMP®, δεν είναι ένα απλό σύστημα αυτοάμυνας, αλλά ένα σύγχρονο μαχητικό σύστημα προστασίας, καθώς αυτή είναι και η σημασία των λέξεων (μάχη επαφής – contact fight). Στο σύστημα Κραβ Μαγκά, γίνονται Ομαδικές και Ατομικές Εκπαιδεύσεις.
Αναλυτικά:

Ομαδικές Εκπαιδεύσεις:
Κάθε άτομο που είναι πάνω από 12 χρονών μπορεί να
συμμετέχει στις εκπαιδεύσεις KRAV MAGA της KMP® σε οποιαδήποτε σχολή υπάρχει αναγνωρισμένος εκπαιδευτής της. Η διδασκαλία γίνεται με βάση την ύλη του Οργανισμού, η οποία είναι διαφορετική σε κάθε επίπεδο εκμάθησης (Basic-Advance). Εκτός των χτυπημάτων και τεχνικών αυτοάμυνας, οι μαθητές αθλούνται σε ένα δυναμικό περιβάλλον, προσφέροντας την απαραίτητη γυμναστική με βάση την κινησιολογία του σώματος.

Στις ομαδικές εκπαιδεύσεις (Group Training) εκτελούνται διάφορες διαδραστικές ασκήσεις και σενάρια επιθέσεων πολλαπλών αντιπάλων με σκοπό την ανάπτυξη των ικανοτήτων του κάθε ασκούμενου.

Τα μαθήματα γίνονται πάντοτε με την παρουσία και την καθοδήγηση εκπαιδευτή της ΚΜΡ, ο οποίος εκτός του πτυχίου εκπαιδευτή, κατέχει πτυχίο προπονητή και έχει παρακολουθήσει ειδική εκπαίδευση πρώτων βοηθειών για Προπονητές – Εκπαιδευτές μαχητικών αθλημάτων σε αθλητικούς χώρους


Ατομικές Εκπαιδεύσεις:

Αφού πρώτα έρθει σε επαφή ο ενδιαφερόμενος με την ΚΜΡ, μπορεί να εκπαιδευτεί ατομικά (personal) ή ακόμη και σε μικρές ομάδες, σε σύντομο χρονικό διάστημα. Σε αυτά τα μαθήματα η ύλη που διδάσκεται γίνεται ανάλογα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες του ενδιαφερομένου.

Επίσης δίνεται η δυνατότητα επιλογής προγράμματος προπόνησης όπως αύξηση ταχύτητας, αντοχής, δύναμης κτλ.
Τα μαθήματα μπορούν να γίνουν σε σχολή ή σε ιδιωτικό χώρο που επιθυμεί ο ενδιαφερόμενος.Τα άτομα που εκπαιδεύονται ατομικά έχουν την δυνατότητα να πιστοποιηθούν, με βάση την ύλη που διδάχτηκαν.
Τα ατομικά μαθήματα γίνονται μόνο από ειδικούς εκπαιδευτές της ΚΜΡ οι οποίοι έχουν τελειώσει την ανάλογη εκπαίδευση (Personal Trainer Instructor KMP).

Προπονήσεις γίνονται κάθε Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή: 


◼️ Βέροια > Αθλητικός σύλλογος Α.Σ. Ρωμιός Ελευθερίας 8, Βέροια (στενό μεζεδοπωλείου "Στάσου Μύγδαλα")

◼️ Αλεξάνδρεια > Αθλητικός σύλλογος ΑΣΚΑ GSP BROS, Εθνικής Αντίστασης 25


Δοκίμασέ το τώρα!

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6908283844, Εφραιμίδης Κωνσταντίνος, Advance L1 Instructor.

Ακολουθήστε μας στο FB: 

KRAV MAGA PROTECTION Alexandria
KRAV MAGA PROTECTION Veria


kmp.imathias@gmail.com
www.kravmagapro.gr



ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ