Ολόφρεσκες προσφορές από το κρεοπωλείο «Άρωμα»!

Νέα εβδομάδα, με νέες προσφορές στο κρεοπωλείο ΑΡΩΜΑ. Για αυτήν την εβδομάδα και έως το Σάββατο 17/3 σας προσφέρουμε:
Χοιρινές μπριζόλες καρρέ ελληνικές ΜΟΝΟ 4,40€/κιλό
Χοιρινή τηγανιά μαριναρισμένη ή μη ΜΟΝΟ 4,99€/κιλό
Κιμά ανάμεικτο (μοσχάρι-χοιρινό) ΜΟΝΟ 5,90€/κιλό. Επωφεληθείτε των

προσφορών μας είτε τηλεφωνικά στο 2331071823 με παράδοση στο χώρο που εσείς επιθυμείτε, ή ελάτε από το κατάστημα μας ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 54 και βρείτε περισσότερες προσφορές ημέρας καθώς επίσης και τους αγαπημένους σας και ολόφρεσκους κωδικούς μας που τόσο έχετε αγαπήσει.

Επίσης στο κρεοπωλείο μας θα βρείτε κατά αποκλειστικότητα το μοσχαράκι ΑΡΩΜΑ. Το εκλεκτό αυτό τρόφιμο, αποτέλεσμα ιδιαίτερης πρακτικής στην παραγωγή βόειου κρέατος, προέρχεται από επιλεγμένες φυλές βοοειδών όπως οι charolais - aubrac, limousin και blonde d'aquitaine. Τα ταυρίδια επιλέγονται και εισάγονται από τους κορυφαίους οίκους της Γαλλίας σε ηλικία 6 μηνών. Εκτρέφονται υπό τους ήχους κλασικής μουσικής στην πρότυπη μονάδα της «Φάρμας Κουτσιώφτη» και διατρέφονται με ειδικό μίγμα που αποτελεί προϊόν ερευνητικού προγράμματος του Εργαστηρίου Ζωοτεχνίας του Τμήματος της Κτηνιατρικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Το αποτέλεσμα είναι ένα κρέας εξαιρετικά τρυφερό, με χαρακτηριστικό χρώμα και ασύγκριτο άρωμα. Το μοσχαρίσιο κρέας «Άρωμα» προσφέρει μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία όπου οι αισθήσεις παρασύρονται από τα μοναδικά του οργανοληπτικά χαρακτηριστικά. Η ξεχωριστή του γεύση, μετατρέπει το κρέας «Άρωμα» σε αντικείμενο πόθου αμέσως αφότου το δοκιμάσουμε.

Ανταμείβουμε την εμπιστοσύνη σας με την άριστη ποιότητα και πάντα με τις καλύτερες τιμές.

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΑΡΩΜΑ
ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 54
ΤΗΛ.2331071823
Χοιρινή τηγανιά...  Ελληνική, γαρνιρισμένη με πολύχρωμες πιπεριές

Ossobuco... Εξαιρετικό κομμάτι από μοσχαρίσιο ποντίκι Άρωμα, με εκπληκτική γεύση

Mexicana... Εκλεκτά κομμάτια από μοσχαράκι Άρωμα, γαρνιρισμένο με χρωματιστές πιπεριές και ελαφρώς πικάντικη σως, έτοιμο για μαγείρεμα

Φτιάξτε τα πιο υγειϊνά και νόστιμα σάντουϊτς με κανπιστό μοσχαράκι ΑΡΩΜΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις