Ευθεία εντολή Τζιτζικώστα: «Όσοι θέλετε να είστε υποψήφιοι βουλευτές ή δήμαρχοι να παραιτηθείτε»

Μέχρι τα τέλη του μήνα καλεί να υποβάλλουν τις παραιτήσεις τους όσοι αντιπεριφερειάρχες θέλουν να διεκδικήσουν θέσεις βουλευτών ή δημάρχων. Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας έστειλε σαφή μηνύματα, επιβεβαιώνοντας γι' ακόμη μια φορά την απόφασή του να διεκδικήσει την επανεκλογή του στην Περιφέρεια Κεντρικής
Μακεδονίας το 2019 και επιθυμώντας όλοι οι συνεργάτες του να είναι απολύτως αφοσιωμένοι στην παραγωγή του έργου της Περιφέρειας.
Η εκτελεστική επιτροπή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας συνεδρίασε χθες, υπό την προεδρία του Απόστολου Τζιτζικώστα, παρουσία και των χωρικών και θεματικών Αντιπεριφερειαρχών. Κύριο αντικείμενο της συνεδρίασης ήταν η προετοιμασία του Περιφερειακού Συνεδρίου για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση της Κεντρικής Μακεδονίας, που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη το τριήμερο 26-28 Μαρτίου 2018.

Στην Εκτελεστική Επιτροπή της Περιφέρειας έγινε αναλυτική συζήτηση για τη θεματολογία του συνεδρίου, για τις προτάσεις της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανά τομέα, αλλά και για τα αιτήματα προς επίλυση ζητημάτων αρμοδιότητας της κυβέρνησης στην περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο περιφερειάρχης ζήτησε από τους αντιπεριφερειάρχες και τα στελέχη της διοίκησης της Περιφέρειας απολογιστικά στοιχεία του έργου, αλλά κυρίως των εκκρεμοτήτων με την κεντρική διοίκηση, «προκειμένου με οργανωμένο και τεκμηριωμένο τρόπο να γίνει ένας διάλογος όλων των φορέων με την κυβέρνηση, ο οποίος να έχει συγκεκριμένα αποτελέσματα στο πλαίσιο του Περιφερειακού Συνεδρίου, που αποφασίσαμε να γίνει στη δυτική Θεσσαλονίκη».

Στη διάρκεια της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής, ο κ. Τζιτζικώστας επίσης ζήτησε από τους αντιπεριφερειάρχες που ενδιαφέρονται να είναι υποψήφιοι βουλευτές ή δήμαρχοι στις επερχόμενες εκλογές «να υποβάλουν τις παραιτήσεις τους, μέχρι τα τέλη του μήνα, προκειμένου η διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, απερίσπαστη και απόλυτα αφοσιωμένη, να συνεχίσει να επιτελεί το σημαντικό έργο της και παράλληλα να προχωρήσει το σχεδιασμό της επόμενης κρίσιμης πενταετίας».

Δημοφιλείς αναρτήσεις