Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εμμανουηλίδης: «Θα έρθει η Ανάσταση για τη Βέροια»

Ο τελευταίος, που ασχολήθηκε ενεργά με την ομάδα ως επιτροπή σωτηρίας, ήταν ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ, Απόστολος Εμμανουηλίδης. «Ασχολήθηκα τις τελευταίες μέρες, όταν είδα ότι βουλιάζει το καράβι. Μακάρι να είχα ασχοληθεί νωρίτερα. Έδωσα οξυγόνο για μία εβδομάδα, αλλά το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού. Δεν ενδιέφερε, πλέον, τον
μεγαλομέτοχο η ομάδα. Δεν είχε μαντήλι να κλάψει, την ίδια στιγμή, που ο… άλλος μεγαλομέτοχος είχε αποχωρήσει για τον Αρη. Κατά τη γνώμη μου, το μεγαλύτερο λάθος ήταν ότι η χρονιά ξεκίνησε δίχως πρόεδρο. Δεν ήταν ωστόσο μόνο αυτό. Έγιναν πολλά λάθη. Το οικονομικό για παράδειγμα. Άφησαν τη Βέροια να πνιγεί, από την προηγούμενη χρονιά, αφού υπήρχαν εκκρεμότητες. Οφειλές σε ΔΕΗ, ενοίκια, στο γήπεδο. Έφτασε στο σημείο ακόμη και ο Δήμος να πάρει 73.000 ευρώ. Αν δεν μεσολαβούσα, με παρακαλετά δεν θα είχαμε ούτε ρεύμα, για να γίνει το ματς με τον Παναιγιάλειο.

Φαγητό; Οι παίκτες έτρωγαν σαν… μετανάστες. Κάποιοι άνθρωποι τους τάιζαν σε κουτάκια. Μετά δεν υπήρχαν άλλα περιθώρια. Να ματώνεις στο γήπεδο και να χάνεις τους βαθμούς εκτός;

Σε ένα βράδυ, 58 χρόνια ιστορίας τινάχθηκαν στον… αέρα, καθώς ο μεγαλομέτοχος μου είπε ότι ‘τραβώ την πρίζα, επειδή δεν αντέχω άλλο’».

«Πώς να έρθει στο γήπεδο…;»

Στο τέλος των δηλώσεων του, ο Απόστολος Εμμανουηλίδης, επισήμανε. «Ούτε εκχώρηση γινόταν, γιατί ήταν δεσμευμένες οι μετοχές. Αν υπήρχε κατοχύρωση, θα συνεχίζαμε την προσπάθεια. Δεν θέλαμε να μας δώσουν τις μετοχές, αλλά να μας τις παραχωρήσουν.

Πιστεύω, πάντως, πως θα έρθει η ανάσταση. Σύντομα η Βέροια θα βρει τον δρόμο της. Εξάλλου, η Ημαθία είναι ποδοσφαιρομάνα. Φέτος, μόνο ένας παίκτης υπήρχε στο ρόστερ από την ευρύτερη περιοχή. Τα τελευταία χρόνια δεν υπήρχαν καν γηγενείς παίκτες. Με τόσες εκκλήσεις στο τελευταίο παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο, κόπηκαν 51 εισιτήρια. Δεν φταίει όμως ο κόσμος. Πώς να έρθει στο γήπεδο με όλα αυτά που έγιναν;».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ