Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δότες Μυελού των Οστών έγιναν οι υπάλληλοι της Α/θμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας

Την Διεύθυνση Α/θμιας Εκπαίδευσης επισκέφθηκαν, έπειτα από πρόσκληση του Διευθυντή, Διονύση Διαμαντόπουλου, τα μέλη του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών και δοτών Μυελού των Οστών Χαρίεσσας «Ο Άγιος Λουκάς». Εκεί τους υποδέχθηκαν όλοι οι διοικητικοί υπάλληλοι της διεύθυνσης και αφού ενημερώθηκαν από τον
πρόεδρο του συλλόγου κ. Παμπουχίδη Ελευθέριο για την εύκολη, ανώδυνη και ακίνδυνη διαδικασία της Εθελοντικής Δωρεάς Μυελού, καθώς και για τη σπουδαιότητα αυτής, με προθυμία όλοι συμπλήρωσαν το ειδικό έντυπο και έδωσαν δείγμα κυττάρων για να συμπεριληφθούν στην Παγκόσμια Τράπεζα Δοτών, δυναμώνοντας έτσι την Εθνική και Παγκόσμια δεξαμενή και χαρίζοντας την «ΕΛΠΙΔΑ» στους συνανθρώπους μας πού παλεύουν με την ασθένεια τους.
Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή, όταν ο κ. Διονύσης Διαμαντόπουλος, πλήρως ενημερωμένος για το Κ.Ε.Δ.Μ.Ο.Π. «Χαρισε Ζωη», μίλησε ο ίδιος με λόγια καρδιάς για την εύκολη και ακίνδυνη διαδικασία, για τη σπουδαιότητα της προσφοράς αυτής στον άγνωστο πάσχοντα συνάνθρωπο καθώς και την άμεση ανάγκη για ευαισθητοποίηση και ενημέρωση της κοινωνίας.
Ευχή της Διεύθυνσης και όλων των εκπαιδευτικών, να βρεθούν πολλοί Εθελοντές προκειμένου να αποκτήσουμε μια δυνατή Εθνική και Παγκόσμια Δεξαμενή κι ας μη χρειαστούν ποτέ! Ο Σ.Ε.Α. Χαρίεσσας ευχαριστεί θερμά τον Διευθυντή της Α/θμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας κ.  Διονύσιο Διαμαντοπούλου για την πρόσκληση, τη ζέστη φιλοξενία καθώς και για την αμέριστη στήριξη στο έργο του συλλόγου.





ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ