Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δυναμική παρουσία της Ημαθίας στο ιδρυτικό συνέδριο του «Κινήματος Αλλαγής»

Με έντονη παρουσία από την Ημαθία ολοκληρώθηκε το 1ο Ιδρυτικό Συνέδριο του «Κινήματος Αλλαγής» στην Αθήνα. Πάνω από 5.000 σύνεδροι απ' ολόκληρη την Ελλάδα συμμετείχαν στις διεργασίες για την ίδρυση του νέου πολιτικού φορέα που απ' ότι φαίνεται από τις δημοσκοπήσεις, θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στις μετεκλογικές πολιτικές
εξελίξεις. Στην μεγάλη σάλα του ΣΕΦ πραγματοποίησαν ομιλίες, ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Θανάσης Θεοχαρόπουλος και ο πρώην υφυπουργός και υπεύθυνος τομέας Παιδείας του ΠΑΣΟΚ Άγγελος Τόλκας. 

Από εκεί και πέρα, μεταξύ των συνέδρων διακρίναμε τον Γραμματέα της Ν.Ε. Ημαθίας Κώστα Ασλάνογλου, τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Φώτη Καραβασίλη, τον Αντιδήμαρχο της Βέροιας Βασίλη Παπαδόπουλο, τον Γραμματέα της ΔΗΜΑΡ Ημαθίας Λεωνίδα Ακριβόπουλο, τον δημοτικό σύμβουλο Τηλέμαχο Χατζηαθανασίου, το μέλος της Κ.Ε. της ΔΗΜΑΡ Στέργιο Καλπάκη, τον πολιτευτή του Ποταμιού Θωμά Λιόλιο, τον γραμματέα του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βέροιας Θεόδωρο Παπακωνσταντίνου, τον πολιτευτή Τάσο Ιγνατιάδη, τα μέλη του «Κινήματος Αλλαγής» Αρίστη Κουκουρίκου, Mιχάλη Χασιώτη και Πάνο Καλαϊτζίδη. 













ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ