Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Βόμβες» Καρυπίδη για Βέροια: «Ούτε τον καφέ τους, δεν έχουν να πληρώσουν»

«Δεν είναι ικανοί, ούτε 10.000 ευρώ να μαζέψουν»
Ενδιαφέρον παρουσίασαν οι τοποθετήσεις του Θόδωρου Καρυπίδη στο metrosport.gr, σχετικά με τα γεγονότα που συνέβησαν στην ομάδα της Βέροιας τους τελευταίους μήνες. Ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έδωσε τη δική του απάντηση για τις εξελίξεις στη «Βασίλισσα του Βορρά»: «Όσο περνά ο καιρός,
τελειώνουν οι ομάδες οικονομικά. Η κατάσταση είναι τραγική. Δεν υπάρχουν έσοδα και προσέξτε μην δοθεί συνέχεια στις αποχωρήσεις.


Στη Βέροια, τα προβλήματα ξεκίνησαν από πέρσι, λόγω των περίπου 400.000 ευρώ, που παρακρατήθηκε από τη NOVA, με συνέπεια να μείνουν απλήρωτοι οι παίκτες. Υπό τις συγκεκριμένες συνθήκες έγινε σχεδιασμός με χαμηλό μπάτζετ, ενώ στην πορεία προέκυψαν και τα προβλήματα από τον Δήμο, τα οποία επιβάρυναν την κατάσταση, για να φτάσουμε στο αποτέλεσμα, που όλοι ξέρουμε. Εύχομαι στη Βέροια να βρει τον δρόμο της, γιατί είναι μεγάλη ομάδα με ιστορία. Θα επιστρέψει σύντομα», είπε αρχικά στην πρόσφατη συνέντευξη του στο «Metropolis 95,5» και συνέχισε: 

«Αυτό δεν θα γίνει, βέβαια, με το να λέει ο καθένας ό,τι του κατέβει. Όσοι μιλούν αυτή τη στιγμή, δεν έχουν να πληρώσουν 50 ευρώ. Ούτε τον καφέ τους δεν έχουν να πληρώσουν. Προσωπικά, πούλησα τις μετοχές μου και ας λένε κάποιοι ότι για όλα φταίει ο Καρυπίδης. Ας βάλουν λεφτά οι Βεροιώτες, που, όπως λένε, αγαπούν την ομάδα, αλλά δεν είναι ικανοί να μαζέψουν ούτε 10.000 ευρώ. Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι η πόλη δεν στηρίζει την ομάδα. Κι όχι μόνο αυτό. Ο Δήμος Βέροιας ήταν απέναντι μας. Η στάση του ήταν απαράδεκτη». Όσο για την κριτική και τις θέσεις των Γαϊτάνου και Χατζάρα; «Μπορεί ο κ. Χατζάρας να βάλει χρήματα; Τώρα, όλοι έχουν άποψη, γιατί θέλουν να διοικούν με χρήματα άλλων. Εκείνο που γνωρίζω είναι ότι σε άλλες πόλεις οι Δήμοι βοηθούν και οικονομικά τις ομάδες. Μόνο στη Βέροια συνέβη το αντίθετο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ