Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ασφάλειες Μαργαριτόπουλος: Με τέτοιες τιμές δεν «συμφέρει» να έχεις το όχημά σου ανασφάλιστο!

«Τσουχτερά» πρόστιμα
Ξεκινά σύντομα από το υπουργείο Οικονομικών και την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) ο έλεγχος για τα ανασφάλιστα οχήματα (στις 20 το μήνα σύμφωνα με τις πληροφορίες. Μέχρι τις 23 Μαρτίου έχουν ευκαιρία χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων για να ασφαλίσουν τα αυτοκίνητά τους ή να διορθώσουν οι ίδιοι λάθη που εμφανίζουν ως ανασφάλιστα.
Μετά κινδυνεύουν να βρεθούν αντιμέτωποι με πρόστιμα από 100 έως 250 ευρώ, με αφαίρεση διπλώματος οδήγησης και άδειας κυκλοφορίας, αλλά και με ποινικές κυρώσεις.

Από τις 24 Μαρτίου και μετά αρχίζει να τρέχει ο χρόνος που η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων θα ξεκινήσει ένα νέο γύρο διασταυρώσεων προκειμένου να εντοπίσει τα οχήματα που κυκλοφορούν ανασφάλιστα στους ελληνικούς δρόμους.

Το ύψος του χρηματικού προστίμου έχει καθοριστεί σε 100 ευρώ για δίκυκλα οχήματα έως 250 κυβικά εκατοστά, 150 ευρώ για δίκυκλα από 251 κυβικά και άνω, 200 ευρώ για αυτοκίνητα έως 1.000 κυβικά και 250 ευρώ για αυτοκίνητα από 1.001 κυβικά και άνω.



Επικοινωνήστε άμεσα με τις Ασφάλειες Μαργαριτόπουλος και ασφαλίστε το όχημά σας, στις καλύτερες τιμές της αγοράς και χωρίς «ψιλά γράμματα». Αξιόπιστα και οικονομικά.


«Μαργαριτόπουλος»
Φροντίζουμε το συμφέρον σας
Τηλ. 23310 73101
Web: margaritopoulos.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ