Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι έρευνες για τον 85χρονο Βασίλη Κεφτέ - Συνδρομή εθελοντών ζητά η Ν. Καρατζιούλα

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό από τις 6 το πρωί οι έρευνες για τον εντοπισμό του 85χρονου Βασίλη Κεφτέ που εξαφανίστηκε χθες. Οι αστυνομικές αρχές χτενίζουν την περιοχή γύρω από το Μοναστήρι της Μουτσάλης, ενώ ζητήθηκε και η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που αυτή την ώρα επεμβαίνει με έρευνες στο ποτάμι. Σύμφωνα με πληροφορίες ο
85χρονος πήρε χθες το μεσημέρι ταξί από την περιοχή των ΚΤΕΛ Βέροιας και ζήτησε από τον οδηγό του να τον μεταφέρει στο χωράφι που έχει στην ορεινή περιοχή. Όταν το όχημα έφτασε στο σημείο ο 85χρονος κατέβηκε και δήλωσε στον οδηγό ότι θα περπατήσει προς το χωράφι του, χωρίς να δώσει κάποιο άλλο στοιχείο αλλά και χωρίς να αφήσει την εντύπωση ότι δεν ήξερε πως να φτάσει ως εκεί.

Η στενή συγγενής του Βασίλη Κεφτέ, περιφερειακή σύμβουλος Νίκη Καρατζιούλα, σε δηλώσεις της στον veriotis.gr ζήτησε και τη συνδρομή εθελοντών στις έρευνες. Προσπαθώντας να εξηγήσει τους λόγους της εξαφάνισης του πατέρα του συζύγου της είπε πως δεν είχε δείξει ποτέ δείγματα απώλειας μνήμης και πως τον είχε συγκλονίσει ο χαμός της γυναίκας του λίγες μέρες πριν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ