Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«λένος»: Υπέροχες ιδέες για εναλλακτική και πρωτότυπη χρήση πλακιδίων

Όταν σκέφτεστε πλακάκι, το μυαλό σας πάει σε επένδυση πατώματος και μπάνιου; Η τεχνοτροπία και το design στο χώρο των πλακιδίων έχει προχωρήσει πολύ, αφήνοντας τη χρήση τους να... διεισδύσει για τα καλά στο χώρο της διακόσμησης και να ντύνει επιφάνειες που δε φανταζόμασταν στο παρελθόν. Αρκεί να αφήσουμε την φαντασία μας και τους
ειδικούς να δημιουργήσουν για εμάς έναν ονειρικό χώρο.
Στην επιχείρηση πλακιδίων και ειδών υγιεινής «λένος» στη Βέροια, θα βρείτε όλες τις νέες προτάσεις και λύσεις στο χώρο των πλακιδίων, καθώς και υπέροχες προτάσεις για τη χρήση τους μέσα στο χώρο σας. 

Δημιουργήστε μια μοναδική τραπεζαρία, σύμφωνα με τις ανάγκες του χώρου σας, χρησιμοποιώντας απλά ένα πλακάκι τύπου μάρμαρο ή ξύλο για την επιφάνειά της. Μια πρωτότυπη, διαχρονική και ανθεκτική λύση στο χρόνο. Αντικαταστήστε τον πάγκο, τον τοίχο, το πάσο και το τραπέζι της κουζίνας σας, με πλακάκι τύπου μάρμαρο, που θα δώσει ένα ομοιόμορφο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα.
Επισκεφθείτε τον εκθεσιακό χώρο στην Πιερίων 137 στη Βέροια, όπου θα βρείτε μία πολύ μεγάλη ποικιλία τόσο πλακιδίων όσο και ειδών υγιεινής, στις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς. Σχέδια που ανανεώνονται συνεχώς, από κορυφαίες ελληνικές και διεθνείς εταιρείες του χώρου, έρχονται από την εταιρεία «λένος» στη Βέροια, σε απίστευτα ανταγωνιστικές τιμές.Η επιχείρηση «λένος» στη Βέροια, θα είναι δίπλα σας και με εξειδικευμένα συνεργεία, ενημερωμένα και καταρτισμένα για όλες τις σύγχρονες μεθόδους, υπεύθυνη και εγγυημένη εργασία.

Διεύθυνση: Πιερίων 137, Βέροια
(έναντι Κωτσόβολου)
Τηλ. επικοινωνίας: 23310 65450 και 6970985138
Fb: ΛΕΝΟΣ - LENOS
email: lenoschris@gmail
.com










ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ