Quantcast

http://picasion.com/

Επίσημη πρώτη του Κινήματος Αλλαγής στην Ημαθία την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου


Την πρώτη συνέλευση του Κινήματος Αλλαγής στην Ημαθία αναμένεται να πραγματοποιήσουν τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής στην Ημαθία, ενόψει του Ιδρυτικού Συνεδρίου στις 16, 17 και 18 Μαρτίου. Η συνέλευση θα γίνει την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στις 11 το πρωί στην «Ελιά» στη Βέροια παρουσία κλιμακίου που θα οριστεί από το Πολιτικό Συμβούλιο. Στην συνέλευση θα γίνει συζήτηση για τις προγραμματικές θέσεις του νέου φορέα. Η συνέλευση θα είναι ανοιχτή για όσους επιθυμούν να συμμετέχουν καθώς φυσικά και για όσους δήλωσαν ότι επιθυμούν να είναι μέλη του νέου φορέα.

Σε συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε χθες παρέστη και ο κ. Φ. Καραβασίλης, που ορίστηκε από την ΑΕΔΔ , επικεφαλής στη διαδικασία εκλογής των συνέδρων.

Η εκλογική διαδικασία θα πραγματοποιηθεί πανελλαδικά την Κυριακή 4 Μαρτίου και στην Ημαθία αποφασίστηκε να λειτουργήσουν 5 εκλογικά τμήματα που θα ανακοινωθούν τις αμέσως επόμενες ημέρες. Επίσης γίνεται γνωστό ότι η προθεσμία για όσους επιθυμούν να γίνουν μέλη του νέου φορέα λήγει στις 22 Φεβρουαρίου, ενώ η προθεσμία για την υποβολή υποψηφιοτήτων για την συμμετοχή στο Συνέδριο λήγει στις 28 Φεβρουαρίου. Όσοι επιθυμούν να έχουν περισσότερες πληροφορίες μπορούν επικοινωνούν στο τηλέφωνο 6944636344 κ. Ιωάννα Βαλδήρ.

Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν ενημερωτικά δελτία με όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν στην ίδρυση του νέου μεγάλου φορέα του προοδευτικού χώρου στη χώρα μας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ