Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Επικό» καρναβάλι στη Βέροια - H Κλεοπάτρα και οι σκλάβοι της τρέλαναν τον πεζόδρομο

Μας αρέσει όταν η καρναβαλίστικη αμφίεση κρύβει πίσω της σκέψη, προετοιμασία, δημιουργία και κόπο. Ειδικά όταν είναι ομαδική εμφάνιση και περιλαμβάνει και άρμα... τότε παίρνει εξτρά πόντους! Κάθε χρόνο την Τσικνοπέμπτη το βράδυ στη Βέροια, θα βρεθεί έστω μια τέτοια παρέα, που όλο τρέλα και φαντασία, θα δημιουργήσει μια αμφίεση
διαφορετική από τις άλλες, που φυσικά θα τραβήξει όλα τα βλέμματα και θα γίνει θέμα συζήτησης. Μια τέτοια παρέα, πέντε αγοριών, συναντήσαμε χθες το βράδυ στον πεζόδρομο της Βέροιας, να ετοιμάζει εντυπωσιακή είσοδο στον πεζόδρομο της Έλλης. 
Ο Κώστας, ο Γιώργος, ο Πλούταρχος και ο Σωτήρης, ντυμένοι σκλάβοι, με... ελαφριά, έως πολύ ελαφριά ενδυμασία, παρά το κρύο, κουβαλούσαν στους ώμους τους την Κλεοπάτρα (δυστυχώς μας διαφεύγει το μικρό όνομα του πέμπτου της παρέας), μέσα σε ξύλινη κατασκευή - υπερπαραγωγή. Όπως ήταν φυσικό προκάλεσαν το γέλιο και όλα τα φλας, αφού από όπου πέρασαν, οι κάμερες των κινητών στρέφονταν κατά πάνω τους. Η συγκεκριμένη παρέα κάθε χρόνο καταφέρνει να κλέβει τις εντυπώσεις, καθώς η αμφίεση της Τσικνοπέμπτης είναι γι' αυτούς «σοβαρή υπόθεση» και προκύπτει έπειτα από σκέψη και αρκετή προετοιμασία. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Και του χρόνου!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ