Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δύσκολη η κυκλοφορία Πέμπτη και Παρασκευή σε Βέροια και χωριά - Βάφονται διαβάσεις


Στη συντήρηση και αποκατάσταση των διαβάσεων θα προβεί επιτέλους ο δήμος Βέροιας, τόσο στην πόλη όσο και σε χωριά του δήμου. Συγκεκριμένα, την Πέμπτη και την Παρασκευή, θα πραγματοποιηθούν εργασίες στο κέντρο της Βέροιας, στο Μακροχώρι, στην Πατρίδα και στον Τρίλοφο. Για το λόγο αυτό και για όσο διαρκέσουν οι εργασίες, την Πέμπτη 8/2 και
την Παρασκευή 9/2 και κατά τις ώρες 8:00 με 17:30, θα τοποθετηθούν κώνοι και ειδική σήμανση στα σημεία, που θα προειδοποιούν τους οδηγούς για στένωση λωρίδας, καθώς η κυκλοφορία θα εκτρέπεται στο αντίθετο ρεύμα.

Καλή η απόφαση να βαφτούν επιτέλους οι διαβάσεις, καθώς η τωρινή τους κατάσταση εγκυμονεί κινδύνους για πρόκληση ατυχήματος και τα παράπονα των πολιτών είναι πολλά. Τώρα βέβαια, η βροχή και η κίνηση της Τσικνοπέμπτης που θα έχουν να αντιμετωπίσουν τα συνεργεία αύριο, μάλλον δείχνει πως δεν ήταν και η καλύτερη επιλογή ημερομηνίας για τέτοιου είδους εργασίες.

Δείτε που θα πραγματοποιηθούν εργασίες αποκατάστασης των διαβάσεων:


- Στο Δήμο Βέροιας, επί των οδών Μητροπόλεως, Ανοίξεως, Πιερίων, Βενιζέλου, Μ. Αλεξάνδρου, Μ. Μπότσαρη, Πλατεία Ωρολογίου, Θερμοπυλών, Ακροπόλεως, Σ. Πέτρουλα, Παπάγου και Μαυρομιχάλη. 
- Στο Δημοτικό Διαμέρισμα Μακροχωρίου, επί της οδού Αριστοτέλους. 
- Στο Δημοτικό Διαμέρισμα Πατρίδας, επί της κεντρικής οδού. 
- Στο Δημοτικό Διαμέρισμα Τριλόφου, επί της κεντρικής οδού. 

Θα τοποθετηθούν και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας σημαιοφόροι με ταυτόχρονη τοποθέτηση σήμανσης πινακίδων στένωσης του οδοστρώματος στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας ώστε η κυκλοφορία να διεξάγεται εναλλάξ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ