Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συνέντευξη Θεοχαρόπουλου για ονομασία Σκοπίων και νέο φορέα

Για μικροπολιτικά παιχνίδια στα εθνικά θέματα έκανε λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Αριστεράς Θανάσης Θεοχαρόπουλος μιλώντας σε αθηναϊκό ραδιόφωνο. Ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «για το θέμα των Σκοπίων δεν επιτρέπονται εθνικισμοί όπως συμβαίνει από τους ΑΝΕΛ και τη Βασίλη Λεβέντη» κάνοντας
λόγο για «νέους μακεδονομάχους με μικροκομματικά οφέλη».  Ο ίδιος κατηγόρησε την κυβέρνηση για διγλωσσία όσον αφορά το θέμα της ονομασίας που δεν εξυπηρετεί τα εθνικά συμφέροντα.
Στη συνέντευξή του στον ΘΕΜΑ 104,6 ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς ξεκαθάρισε: «Εμείς δεν μπαίνουμε σε ονοματολογίες, θα τοποθετηθούμε επί της πρότασης της κυβέρνησης». 
Ο ίδιος τόνισε ότι «αν είχε υιοθετηθεί το πακέτο Πινέιρο θα είχαμε χρόνο να αναπτύξουμε άλλες δραστηριότητες στο χώρο των Βαλκανίων. Κάθε καθυστέρηση στο Σκοπιανό λειτουργεί σε βάρος της χώρας».

Όσον αφορά το νέο φορέα σημείωσε ότι «έχει επιλεγεί η διαδικασία να προχωρήσουμε με τον πολυκομματικό φορέα μέχρι τις εκλογές» ζητώντας «να μην μπλέκουμε σε διαδικαστικά πράγματα γιατί τα προβλήματα της καθημερινοτητας είναι σημαντικά».

Σχολιάζοντας τέλος την απόφαση Γαβρόγλου για τα ταξίδια των μαθητών στο εξωτερικό είπε ότι «η εξίσωση προς τα κάτω θα φέρει τη χώρα πολύ πίσω».

1 σχόλιο:

  1. Ἀερολογίες χωρίς οὐσιόδες νόημα. Ἀπό τό κείμενο ποὺ διαβάζουμε δέν εἲπε τίποτα ἀκαταλαβίστικα, Ξύλινη γλώσσα ποὺ χρησιμοποιούν οἰ Πολιτικοί, ὂπως ἠ φράσεις (άλλες δραστηριότητες) Ἀλλά δέν μὰς ἐξηγεί ποιές.
    (Εμείς δεν μπαίνουμε σε ονοματολογίες,)
    (θα είχαμε χρόνο να αναπτύξουμε άλλες δραστηριότητες στο χώρο των Βαλκανίων)
    Τέλος καμιά ξεκάθαρη θέση, τοῦ ἰδίου τοῦ Κυρίου Θεοχαρόπουλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ