Quantcast

http://picasion.com/

Ένας χρόνος «Coffee Go» - Η πρωτοποριακή ιδέα που τρέλανε τη Βέροια!

delivery στο 2331062623
Πριν ένα χρόνο, η ιδέα του «drive-through» καφέ, φάνταζε κάτι εξωπραγματικό για τη Βέροια. Και όμως, η πρωτοποριακή και λειτουργική ιδέα έφτασε στην πόλη μας, υλοποιήθηκε από το «Coffee Go» και αγαπήθηκε από τις πρώτες κιόλας ημέρες λειτουργίας του. Τέλειος καφές, ροφήματα και σνακ, έτοιμα στο λεπτό και στο χέρι μας, χωρίς καν να χρειαστεί να βγούμε από τη θέση του οδηγού. Στο παράθυρο του «Coffee Go» πάντα ένα χαμογελαστό πρόσωπο να μας εξυπηρετήσει και να μας ευχηθεί καλό δρόμο.
Και που δεν ταξίδεψε ο καφές του «Coffee Go» αυτό τον ένα χρόνο. Το κόκκινο κύπελλο συνόδευσε εκατοντάδες Βεροιώτες στις καθημερινές τους εξορμήσεις, στα ταξίδια τους, στις κοντινές ή μακρινές παραλίες, σε βαπόρια και αεροδρόμια, σε βουνά και σε χωράφια... Η σελίδα του «Coffee Go» γέμισε όλη τη χρονιά με το κοσμογυρισμένο κύπελλο και εμείς ταξιδεύαμε μαζί του. Και επειδή όλα τα ωραία ξεκινάνε με έναν καλό καφέ...
Τέρμα το μποτιλιάρισμα στην πόλη και το άγχος να σταματήσετε κάπου για να κατεβείτε να πάρετε καφέ. Το «Coffee Go» εδώ και ένα χρόνο έχει απλοποιήσει την καθημερινότητά μας. Οδηγείστε μέχρι την Περιφερειακή Οδό Βέροιας - Θεσσαλονίκης, σταματήστε με ασφάλεια μπροστά στο παράθυρο, δώστε την παραγγελία σας, παραλάβετέ την στο λεπτό και συνεχίστε την ημέρα σας για τη δουλειά ή το ταξίδι σας, άνετα.
Θέλεις να ξεκινήσεις τη μέρα σου στο σπίτι ή στη δουλειά με έναν μυρωδάτο, γευστικό καφέ, ζεστό ή κρύο, από το «Coffee Go». Με ένα τηλέφωνο στο 2331062623 ο εκλεκτός καφές του «Coffee Go» έρχεται στο χώρο σου, μαζί με ένα donut, κουλούρι ή νερό. Καθημερινά, από τις 08:00 έως και τις 13:00, το «Coffee Go» βάζει ρόδες και έρχεται κοντά μας, με όλα του τα προϊόντα, καφέ, ζεστά ή κρύα ροφήματα, χυμούς, σνακ, σάντουιτς, donut, κρουασάν, κουλούρι, τυρόπιτες, μπουγάτσα και πολλά άλλα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ