Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Στο πόδι» φορείς και σύλλογοι της Ημαθίας για το συλλαλητήριο της Κυριακής

Μεγάλη είναι η κινητοποίηση σε όλη την Ελλάδα για το συλλαλητήριο για την ονομασία των Σκοπίων, που προγραμματίζεται για την Κυριακή 21 Ιανουαρίου στον Λευκό Πύργο, στη Θεσσαλονίκη. «Στο πόδι» βρίσκονται επίσης σύλλογοι και φορείς της Ημαθίας που θα συμμετέχουν οργανωμένα, αλλά και πολιτευτές που μεμονωμένα έχουν δηλώσει
ότι θα παρευρεθούν στην κινητοποίηση της Κυριακής. Πολλά λεωφορεία από την Ημαθία έχουν ναυλωθεί, ενώ δεν είναι λίγοι και εκείνοι που θα βρεθούν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με τα αυτοκίνητά τους. 

Πιο συγκεκριμένα η Εύξεινος Λέσχη Πατρίδας έχει ναυλώσει τέσσερα (4) λεωφορεία με ώρα αναχώρησης στις 12:00 μ.μ, ενώ αντίστοιχα οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι Αγίου Γεωργίου και Τριλόφου θα διαθέσουν δύο (2) λεωφορεία που θα ξεκινήσουν για τη Θεσσαλονίκη μεταξύ 11:00 π.μ και 12:00 μ.μ. 

Η Εύξεινος Λέσχη Χαρίεσσας έχει ναυλώσει ένα (1) λεωφορείο, ενώ σε ανάλογες κινήσεις έχουν προχωρήσει οι: Εύξεινος Λέσχη Νάουσας, Πολιτιστικός Σύλλογος Μακροχωρίου, ο Σύλλογος Ποντίων Αλεξάνδρειας και οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι Αγίας Τριάδας και Νέου Προδρόμου. 

Τη στήριξή τους εξάλλου με συμμετοχή στο συλλαλητήριο εξέφρασαν τις προηγούμενες ημέρες με ανακοινώσεις τους η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας, η Λέσχη Καταδρομέων Ημαθίας και η Ένωση Απόστρατων Αξιωματικών Ημαθίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ