Quantcast

http://picasion.com/

Πότε ξεκινούν οι χειμερινές εκπτώσεις στη Βέροια; Αναμένουν αύξηση του τζίρου οι καταστηματάρχες

Αμέσως μετά τις γιορτές τα εμπορικά καταστήματα ετοιμάζονται για τις χειμερινές εκπτώσεις. Συγκεκριμένα από την ερχόμενη Δευτέρα, 8 Ιανουαρίου, θα ξεκινήσουν οι χειμερινές εκπτώσεις, οι οποίες θα διαρκέσουν έως και τις 28 Φεβρουαρίου. Την πρώτη Κυριακή των εκπτώσεων - δηλαδή στις 14 Ιανουαρίου - τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοικτά σε όλη την
επικράτεια από 11 το πρωί έως τις 20:00. Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διενέργεια των εκπτώσεων, εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης. Στη Βέροια, οι καταστηματάρχες ετοιμάζονται με πυρετώδεις ρυθμούς για την έλευση των εκπτώσεων που θα «ζεστάνουν» τα ταμεία τους και θα αυξήσουν κατακόρυφα τον τζίρο τους.

2 σχόλια:

  1. Τα μαγαζιά της Βέροιας αν δεν κάνουν γενναίες εκπτώσεις, δυσκολα ο καταναλωτης θα περασει την πορτα τους. Θα πρεπει να καταλαβουν οτι ο κοσμος περναει δυσκολα. Δεν γίνεται για ενα μπλουζακι να μου ζητανε 40 και 50 ευρω... ελεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπραβο στην τσιπουριδου που προσπαθει να βοηθησει τα εμπορικα μαγαζια. αν και οι υπολοιποι ετρεχαν οπως και η αθηνα τωρα η αγορα θα ειχε αυξηση 30% στο τζιρο της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ