Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στο Λος Αντζελες πέρασε τις γιορτές ο Καραμίχος

Ο 44χρονος Γιώργος Καραμίχος µπορεί να µην έχει παντρευτεί ποτέ, είναι όµως πατέρας δύο παιδιών, της 18χρονης Ρεγγίνας από προηγούµενη σχέση του και του τετράχρονου Ντι-Τζέι, τον οποίο έχει αποκτήσει µε τη Μεξικανή σύντροφό του, της οποίας την ταυτότητα δεν αποκαλύπτει. Όπως δείχνουν τα πράγµατα, ο ρόλος του πατέρα είναι ο ωραιότερος της
ζωής του. «Τις ηµέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς τις πέρασα στο Λος Αντζελες», ανέφερε ο ηθοποιός, ο οποίος πέρασε τις γιορτές οικογενειακά, µαζί µε τα παιδιά του. Σε ό,τι αφορά τα επόµενα σχέδιά του, τον ερχόµενο Απρίλιο ο Γιώργος Καραµίχος αναµένεται να επιστρέψει και να παραµείνει στην Ελλάδα για αρκετά µεγάλο διάστηµα, αφού θα συµµετάσχει στα γυρίσµατα της ταινίας «Road narrows» µαζί µε την Τόνια Σωτηροπούλου και τον Αλέξη Γεωργούλη. Τα γυρίσµατα θα πραγµατοποιηθούν στην Πελοπόννησο -και πιο συγκεκριµένα στη Μάνη- και ο Γιώργος Καραµίχος θα υποδυθεί τον πατέρα της Τόνιας Σωτηροπούλου, σύμφωνα με τη real.

1 σχόλιο:

  1. Και τι μοιαζει που περασε τις γιορτες του ο Καραμίχος; Και στο φινάλε ποιος ειναι ο Καραμίχος; Ένας τριτοτέταρτος ηθοποιος είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ