Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Παπατζίκος σε παίκτες της Βέροιας: «Να αγαπάτε την ομάδα και να ονειρεύεστε»

Με την παρουσία του τίμησε την κοπή βασιλόπιτας της ΠΑΕ Βέροια στο «Κτήμα Αλέξανδρος» ο Τάκης Παπατζίκος. Ο πρόεδρος των Παλαιμάχων της «Βασίλισσας του Βορρά», αφού ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλή χρονιά με ποδοσφαιρική υγεία, θέλησε να απευθυνθεί προσωπικά στους ποδοσφαιριστές της Βέροιας. «Να είστε προσεκτικοί, να μην
λέτε στην τύχη πως έχετε τραυματιστεί, πρέπει οι ίδιοι να δουλεύετε σωστά και να προσέχετε να μην τραυματίζεστε. Η Βέροια είναι μια ομάδα με όνομα. Μπορεί να έχετε πολλά προβλήματα, μπορεί να είναι οικονομικά, είστε όμως μικροί σε ηλικία και η «Βασίλισσα» είναι σκαλοπάτι για να πάτε κάπου, για μια καλή μεταγραφή είτε εντός είτε εκτός Ελλάδος. Εμείς σαν παλαίμαχοι Βέροιας σας αγαπάμε όλους. Να προσπαθείτε, να αγαπάτε την ομάδα, να πιστεύετε στην ομάδα, να ονειρεύεστε, γιατί όταν ονειρεύεστε να είστε σίγουροι ότι θα πετύχετε» κατέληξε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των «κυανέρυθρων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ