Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εσύ απέκτησες την κάρτα μέλους του «Coffee Go»; Στους 6 καφέδες, ο 7ος ΔΩΡΟ!

Η πιο πρωτοποριακή και λειτουργική ιδέα που υλοποιήθηκε ποτέ στην πόλη μας, έκλεισε αισίως έναν χρόνο λειτουργίας και συνεχίζει... Το «Coffee Go» συνεχίζει να μας προσφέρει κορυφαίο και ποιοτικό καφέ, που προσφέρεται μαζί με νερό ή σνακ και μάλιστα σε εκπληκτική τιμή! Και το καλύτερο; Χωρίς καν να χρειαστεί να βγείτε από το
αυτοκίνητο, χωρίς το άγχος του παρκαρίσματος, χωρίς μποτιλιάρισμα...
Το «Coffee Go» δημιούργησε για εμάς που λατρεύουμε τον καφέ του και την κάρτα μέλους. Αποκτήστε την απλά, με ένα πέρασμα από το πιο... χαμογελαστό παράθυρο της Βέροιας! Τι προσφέρει η κάρτα μέλους; Στους 6 καφέδες που θα συμπληρώσετε, το «Coffee Go» σας κερνάει τον 7ο!
To «Coffee Go» τα πρωινά έχει και υπηρεσία delivery. Είσαι σπίτι ή στη δουλειά και θέλεις επειγόντως καφέ; Με ένα τηλέφωνο στο 2331062623 ο εκλεκτός καφές του «Coffee Go» έρχεται στο χώρο σου, μαζί με ένα donut, κουλούρι ή νερό. Καθημερινά, από τις 08:00 έως και τις 13:00, το «Coffee Go» βάζει ρόδες και έρχεται κοντά μας, με όλα του τα προϊόντα, καφέ, ζεστά ή κρύα ροφήματα, χυμούς, σνακ, σάντουιτς, donut, κρουασάν, κουλούρι, τυρόπιτες, μπουγάτσα και πολλά άλλα... 
«Coffee Go»: Ο σύμμαχός στου στη βροχή, στο μποτιλιάρισμα, στο ταξίδι, στη δουλειά! Οδήγησε μέχρι την Νέα Περιφερειακή οδό Βέροιας - Θεσσαλονίκης, σταματήστε με ασφάλεια μπροστά στο παράθυρο, δώστε την παραγγελία σας, παραλάβετέ την στο λεπτό και συνεχίστε την ημέρα σας για τη δουλειά ή το ταξίδι σας, άνετα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ