Συνεδριάζει η Δημοτική Κοινότητα Βέροιας - Τι θα συζητηθεί;

Ωράρια λειτουργίας κα άδειες μουσικών οργάνων
Όπως ανακοινώθηκε από τον Δήμο Βέροιας, την τακτική συνεδρίασή της θα πραγματοποιήσει η Δημοτική Κοινότητα Βέροιας, που θα γίνει στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, Μητροπόλεως 46, 1ος όροφος, την 23-1-2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 15:00, για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:


ΘΕΜΑ


1
Έγκριση ή μη χορήγησης άδειας για παράταση του ωραρίου λειτουργίας μουσικής – μουσικών οργάνων χαμηλής ισχύος στον ΓΕΡΟΥΛΙΔΗ ΙΩΑΝΝΗ για το κατάστημά το στην οδό Α.ΤΣΟΥΠΕΛΗ 8 στη Βέροια.
ΘΕΜΑ
2
Έγκριση ή μη χορήγησης άδειας για παράταση του ωραρίου λειτουργίας μουσικής – μουσικών οργάνων χαμηλής ισχύος στον ΣΙΦΑΛΕΡΑ ΑΝΤΩΝΙΟ για το κατάστημά του στην οδό ΧΑΤΖΙΚΟΥ ΒΟΥΛΑΣ 14 στη Βέροια.
ΘΕΜΑ
3
Έγκριση ή μη χορήγησης άδειας για παράταση του ωραρίου λειτουργίας μουσικής – μουσικών οργάνων χαμηλής ισχύος στον ΚΑΡΤΑΣΑΚΗ ΙΩΑΝΝΗ για το κατάστημά του ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ στην οδό ΠΑΤΡ.ΙΩΑΚΕΙΜ & πάροδο ΙΕΡΑΡΧΩΝ στη Βέροια.
ΘΕΜΑ
4
Έγκριση ή μη χορήγησης άδειας για παράταση του ωραρίου λειτουργίας μουσικής – μουσικών οργάνων χαμηλής ισχύος στον ΠΑΠΠΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ για το κατάστημά του (“STRETTO”) στην οδό Εληάς 6 στη Βέροια.
ΘΕΜΑ
5
Επί αιτήματος του Λαογραφικού Συλλόγου Ντόπιων Μακροχωρίου για παραχώρηση της Πλατείας Δημαρχείου για  πραγματοποίηση εκδήλωσης.

Δημοφιλείς αναρτήσεις