Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Χριστουγεννιάτικη φωτογράφιση και ανταλλαγή ευχών στην πλατεία Δημαρχείου

Με μια ομαδική φωτογραφία στην πλατεία Δημαρχείου και ανταλλαγή ευχών, ολοκληρώθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου 16/12 οι διήμερες δράσεις που διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Βέροιας, το ΔΗΠΕΘΕ, η ΚΕΠΑ και το Επιμελητήριο, ενόψει Χριστουγέννων. Ξωτικά, τάρανδοι, χιονάνθρωποι και νεράιδες, μαθητές των
θεατρικών εργαστηρίων του ΔΗΠΕΘΕ, ξεχήθηκαν από νωρίς στο κέντρο της Βέροιας, μοιράζοντας στον κόσμο χαρτιά για να συμπληρώσουν την ευχή τους για τα Χριστούγεννα. Όλες οι ευχές συγκεντρώθηκαν σε ένα κουτί στην πλατεία Δημαρχείου, όπου και μοιράστηκαν εκ νέου τυχαία στον κόσμο. 
Στις 2 το μεσημέρι, κόσμος και ξωτικά συγκεντρώθηκαν κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Δημαρχείου, όπου με το σύνθημα «Χρόνια Πολλάαααα» και πετώντας στον αέρα τα κόκκινα σκουφάκια τους, βγήκαν μια ομαδική γιορτινή φωτογραφία, γράφοντας παράλληλα το όνομά τους στον πίνακα των συμμετεχόντων. Φωτογραφία, αφιερώσεις και ευχές, θα τυπωθούν σε αφίσα διπλής όψης, που από αύριο θα κοσμεί τις βιτρίνες των καταστημάτων της Βέροιας. Δείτε φωτογραφίες:





ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ