Quantcast

http://picasion.com/

Χριστούγεννα στο «Jordani Espresso & Pizza Bar» με εορταστικό μενού και live

Από το μεσημέρι με 4 Xmas special πιάτα, μέχρι αργά το βράδυ με live! 
Χριστούγεννα ανήμερα, το «Jordani Espresso & Pizza Bar» μας προσκαλεί στον εορταστικό του χώρο, να γιορτάσουμε μαζί την πιο γιορτινή και πιο λαμπερή ημέρα του χρόνου. Από τις 12 το μεσημέρι, το «Jordani Espresso & Pizza Bar» θα ανοίξει για όλους μας τις
πόρτες του και θα μας περιμένει με ειδικό Χριστουγεννιάτικο μενού (δείτε παρακάτω), με τέσσερις διαφορετικές επιλογές, αποκλειστικά και μόνο για τις 25 Δεκεμβρίου.
Και φυσικά όλες τις αγαπημένες επιλογές του καταλόγου, σε πίτσα, μακαρονάδες, σαλάτες, burger και άλλα...
Η ημέρα των Χριστουγέννων θα συνεχιστεί μέχρι αργά, με ένα μοναδικό live που διοργανώνει στο χώρο του  το «Jordani Espresso & Pizza Bar». Λίγο μετά τις 20:00,  ο Πάνος Στεφανίδης στο μπουζούκι και τη λύρα, η Βάγγη Σαμαρά στο τραγούδι, ο Μίλτος Καραφυίζης στα πλήκτρα και guest star ο Δημήτρης Γκαμπράνης, θα μας χαρίσουν ένα εορταστικό live για να γλεντήσουμε μέχρι αργά και να απολαύσουμε το κρασί ή το ποτό μας από την πλούσια κάβα του «Jordani Espresso & Pizza Bar».
Σας περιμένουμε όλους για μια όμορφη Χριστουγεννιάτικη ημέρα.
Η διεύθυνση και το προσωπικό σας εύχονται καλές γιορτές και ευτυχισμένο το καινούριο έτος!

Τηλ. κρατήσεων
23310 75000
6986581633
«Espresso & Pizza Bar Jordani»

Πιερίων 198

Δείτε το ειδικό χριστουγεννιάτικο μενού





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ