Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Χιονάνθρωπο... ποτηράτο χάρισε το ΕΠΑΛ στο Δήμο Βέροιας

Ένας χιονάνθρωπος κατασκευασμένος εξ' ολοκλήρου από πλαστικά ποτήρια, κοσμεί την αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Βέροιας, στον όροφο του Δημαρχείου. Τον εν λόγω χιονάνθρωπο κατασκεύασαν πέρυσι οι μαθητές και καθηγητές του ΕΠΑΛ Βέροιας, που μέσα στα πλαίσια του μαθήματος τεχνολογίας και των
προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων, συνέλαβαν την ιδέα και αποφάσισαν να τον χαρίσουν στο δήμο. Έτσι φέτος, ο χιονάνθρωπος ξαναβγήκε μαζί με τα υπόλοιπα χριστουγεννιάτικα στολίδια, για να δώσει μια γιορτινή ατμόσφαιρα, στολίζοντας μια γωνία έξω από το γραφείο του Δημάρχου.
Οι μαθητές του του Τμήματος Εφαρμοσμένων Τεχνών του ΕΠΑΛ, τμήμα που καταργήθηκε και επαναλειτούργησε το 2015, είναι πάντα δημιουργικοί και διοργανώνουν διάφορες δραστηριότητες, με την πιο πρόσφατη, το τεράστιο project στον πεζόδρομο της Αριστοτέλους, την «Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων», στον εξωτερικό τοίχο του 2ου Δημοτικού. 
Αυτές τις μέρες μάλιστα, οι μαθητές του Τομέα Εφαρμοσμένων Τεχνών διοργανώνει στο χώρο του σχολείου ένα χριστουγεννιάτικο bazaar, με αντικείμενα που κατασκεύασαν οι ίδιοι οι μαθητές και απευθύνονται αποκλειστικά στους μαθητές και καθηγητές του σχολείου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ